Öne Çıkanlar Karpaz bölgesi survivor cinayet İngiltere Milli Takımı economist sterlin 15 ekim 2018 KTFF güven oylaması galatasaray uefa fenerbahçe erzurumspor maçı chp seçim sloganı

Bu haber kez okundu.

Londra 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kupası Yeni Boğaziçi'nin

AVRUPA AJANSI (AVA) İNGİLTERE-Londra'da Lee Valey Atletizm Merkezinde yapılan kutlamada Atatürk kupası Yeni Boğaziçi'nin. İngiltere Türk  Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) ile İngiltere Türk dernek okulları başkent Londra’daki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı. İngiltere Türk  Toplumu Futbol Federasyonu'nun düzenlediği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kupasını  Yeni Boğaziçi  Kazandı. Atatürk kupası maçları guruplar halinde oynandı. Gurup liderleri olan Yeni Boğaziçi ile Fenerbahçe UK finalde oynadı. Yeni Boğaziçi Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup edip Şampiyon oldu.

TTFF Başkanı İrfan Davulcular'dan  Atatürk kupasını kazanan Yeni Boğaziçi'ye tebrik

İngiltere Türk  Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı İrfan Davulcular, TTFF'nin düzenlediği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kupasını kazanan Yeni Boğaziçi futbol takımını futbolcuları, teknik heyeti ve tüm kadroyu başarılarından dolayı kutladı. Başkan İrfan Davulcular şunları söyledi: "Sevgili Gençler, Milletimizin bağımsızlık meşalesinin yakıldığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a adım attığı o tarihî günün yıl dönümünde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamanın gururunu ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.Unutmayın, bu topraklar sizlere emanet ve biz bu emaneti korumak ve ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.  Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyorum." 

Şampiyon Yeni Boğaziçi'nin kalecisi DJ Celil

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu'nun düzenlediği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kupasını  Yeni Boğaziçi  Kazandı

TTFF Başkanı İrfan Davulcular, yönetim kurulundan Asbaşkan Ozan Beliger, Veteran Ligi başkanı Kemal Soyer, Yeni Boğaziçi Futbol Takımı Başkanı Erdoğan Baca 

Londra'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı

AVRUPA AJANSI (AVA) İNGİLTERE-Londra'da geçit törenine katıldı İngiltere'nin başkenti Londra’daki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, İngiltere’deki Türk dernek okullarında okuyan öğrencilerin geçit töreniyle başladı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Birleşik Krallık'ın Londra şehrinde Türkiye Cumhuriyeti Londra Büyükelçisi Sayın Osman Koray ERTAŞ, Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Fethi Fahri Kaya, öğretmenlerimiz ve vatandaşlarımızın katılımıyla kutlandı. Londra’daki 19 Mayıs kutlamaları İngiltere’deki Türk dernek okullarında okuyan öğrencilerin geçit töreniyle başladı.

Kentin kuzeyindeki Lee Valey Atletizm Merkezinde yapılan kutlamaya Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş, KKTC’nin Londra Temsilcisi Büyükelçi Çimen Keskin ile Türk okulu öğrencileri ve aileleri katıldı. İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) Başkanı İrfan Davulcular ve İngiltere Türk Dili, Kültürü ve Eğitim Konsorsiyumu Başkanı Nuriye Mertcan törende konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.