Öne Çıkanlar İngiltere Bilim veri merkezlerini İngiliz Gezginler kanser açıklaması Daughters and Drugs İngiliz Meteoroloji Kurumu sıcak günlerden Olimpiyatlarda Olimpiyatlarla suç işleyenler Fransada hapse gönderildi İngiliz polisinin

Bu haber kez okundu.

Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Günü Kutlaması Londra'da

AVRUPA AJANSI (AVA) İNGİLTERE- Londra’da Fenerbahçeliler, 20 Eylül Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Günü'nü coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Haringey Beans&Barley (595 Green Lanes, London,N8 0RE) restaurantında gerçekleşek olan etkinlik, saat 19:30'da başlayacak. Etkinlik bir söyleşi ile devam edecek. Konuşmacılar arasında yer alan Ece Özdemiroğlu, Çimen Doğan, Rukiye Balcı ve Carmela Garcia, "Bir kadın olarak bu kadar zor şartlarda nasıl başardın ve parladın?" sorusu etrafında deneyimlerini paylaşacaklar. Bu etkileyici söyleşinin ardından, Fenerbahçe London üyeleri Berkan Sezek, Samet Tokalac, Ezel Rashid, Ali Yildirim, Mehmet Emin Şahin ve Serpil Delice’nin hazırlayıp sahneleyeceği kısa gösteri ile gece devam edecek.Etkinlik, Fenerbahçe marşları eşliğinde coşkulu bir atmosferde sona erecek. Tüm Fenerbahçeli dostlar ve destekçiler, bu anlamlı gecede bir araya gelerek birlik ve beraberliği pekiştirmek üzere davetlidir.

Etkinlik ücretsizdir ancak isim yazdırmanız gereklidir. Kontak : Ali Haydar (+44 7719 390380)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.