Öne Çıkanlar Furlough Scheme londra Danışmanlık Servisi Türk Milli okçular

Bu haber kez okundu.

Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Günü Etkinliği Londra’da Coşkuyla Kutlandı

AVRUPA AJANSI (AVA) AVRUPA GAZETE-Londra Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Günü etkinliği, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatırken, Fenerbahçe'nin kadın sporculara yönelik yatırımları ve tum dünyada yaşanan kadınlara karşı ayrımcılık konularını gündeme taşıdı.  Etkinlik, 2011 yılında Turkiye futbol federasyonu tarafından verilen seyircisiz maç cezasının ardından yalnızca kadınlar ve çocukların izleyebileceği bir karar alınmasının yıldönümünde anlam kazandı. O tarihte Fenerbahçeli kadınlar, stadyumu doldurarak güçlerini bir araya getirdi ve kulüplerinin kendilerine verdiği değeri kanıtladılar. Bu tarihi an, Fenerbahçe'nin 20 Eylül’ü Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Günü olarak kutlamasıyla taçlandırıldı.

Sunuculuğu Eda Rashid yaptı

Sunuculugunu Eda Rashid’in yaptigi  etkinlik  saat 19:30’da Ece Özdemiroğlu, Çimen Doğan, Rukiye Balcı ve Carmela Garcia'nın "Bir kadın olarak bu kadar zorluk içinde nasıl ayakta kalmayı başardın ve nasıl parladın?" sorusu etrafında gerçekleştirdikleri panel ile başladı. Panelde, kadınların güçlenmesi ve dayanışması üzerine etkileyici paylaşımlar yapıldı.

Mini tiyatro gösterisi

Panelin ardından, Fenerbahçe London üyeleri Serpil Delice, Berkan Sezek, Ozge Sezek , Senay Balta, Ezel Esna, Ali Yıldırım, Mehmet Emin Şahin ve Samet Tokalacoğlu’nun oynadigi teknik ekibinde ise Mehmet Ozkan,  Ali Haydar Altun, Secil Delice, Merve Secer, Baris Arslan, Hasan Keysan’in yer aldigi  kısa bir gösteri sahnelendi. Gösteride, kadınların günlük hayatta karşılaştıkları ayrımcılıklar ve zorluklar ele alındı. Gosteri seyredenlere ust yazi ile sunuldu ve Turkce konusmayan seyirciler de gosteriyi izleyebildi, etkinlik Fenerbahçe marşları ile son buldu ve izleyicilerden büyük beğeni topladı. 

Etkinliğin sonunda DJ Aslan’ın performansı, konuklara coşku dolu anlar yaşattı. Bu anlamlı etkinlik, kadınların spor dünyasındaki mücadelesinin önemini bir kez daha vurguladı ve izleyicilerde derin bir etki bıraktı. "

Tarih:20 Eylül 2024 
Yer:Beans&Barley, 595-597 Green Lanes, London, N8 0RE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.