Öne Çıkanlar hapis cezası Karpaz bölgesi survivor cinayet Eylül Yağlıkara İngiltere Milli Takımı economist sterlin 15 ekim 2018 KTFF hadise ödül güven oylaması

Bu haber kez okundu.

Çekya Türkiye EURO 2024 maçı ön izlemesi, olası kadrolar, hangi kanalda izlenir, başlama saati

VATAN ÖZ- AVRUPA NEWSPAPER SPORT/HAMBURG-Çekya ve Türkiye, UEFA EURO 2024 F Grubu mücadelesini 26 Haziran Çarşamba günü tamamlamak üzere karşı karşıya geliyor. Bu iki takım, EURO 2008 ve EURO 2016'da 3. Maç gününde karşılaştı ve her iki karşılaşmada da Türkiye birinci oldu. Bu kez Vincenzo Montella'nın adamlarının Çekya'yı turnuvadan elemek için sadece berabere kalması yeterli; Ivan Hašek'in takımı ilk iki maçından sadece bir puan alırken Türkiye üç puanla grupta ikinci sırada yer aldı. Gürcistan, Çekya'ya biraz ivme kazandırdı, Türkiye'nin genç ekibi ise Portekiz'e karşı alınan kapsamlı yenilgiyle biraz sarsıldı. Çekya'nın tüm zamanların en golcü oyuncusu Patrik Schick mevcut olmayabilir ancak kaptan Tomáš Souček orta sahadan güçlü bir örnek vererek liderlik edecek. Bunun gibi büyük olaylarda deneyim çok önemli olabilir.

Çekya -  Türkiye


Ne zaman: 26 Haziran Çarşamba (21:00 CET başlama saati)
Nerede: Volkspark Stadyumu, Hamburg
Maç: UEFA EURO 2024 F Grubu 3. Maç Günü

Çekya - Türkiye maçını TV'de nerede izleyebilirsiniz Ülkenizin TV'si için lütfen tıklayın - Taraftarlar yerel UEFA EURO 2024 yayın ortaklarını burada bulabilirler.

TV CANLI YAYINLAR

Almanya: Telekom Deutschland, ARD, RTL Almanya, ZDF

Birleşik Krallık: BBC TV Sport, ITV Birleşik Krallık

Türkiye: TRT Türkiye

Çekya: Česká Televize

Olası kadrolar

Çekya: Staněk; Holeš, Hranáč, Krejčí; Coufal, Souček, Barák, Provod, Douděra; Hložek, Chytil


Sarı kart almaları durumunda bir sonraki maçı kaçırır: Coufal, Holeš, Jurásek, Provod, Schick, Souček

Türkiye: Altay Bayındır; Mert Müldür, Merih Demiral, Kaan Ayhan, Ferdi Kadıoğlu; İsmail Yüksek, Hakan Çalhanoğlu; İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Kenan Yıldız; Barış Alper Yılmaz
Cezalı: Abdülkerim Bardakcı


Sarı kart almaları durumunda bir sonraki maçı kaçıracak: Samet Akaydın, Hakan Çalhanoğlu, Zeki Çelik

Uzman tahminleri

Ondřej Zlámal, Çek muhabiri

Portekiz'e az farkla yenilen ve Gürcistan'la berabere kalan Çekya'nın gollere ve puanlara ihtiyacı var (çoğul). İkinci oyunun tüm pozitif yanlarını tekrarlamak zorundalar; hakimiyet, hücum futbolu, tehlikeli ortalar. Ve büyük olumsuzluğu, yani şanslarını denemedeki başarısızlığı ortadan kaldırmaları gerekiyor. Schick'in yokluğu solun sarsılmasını gerektiren bir darbe. Hamburg'daki ilk gol çok önemli olacak.

Aydın Güvenir, Türkiye muhabiri

Türkiye, Portekiz maçının kolay bir galibiyet olmasını beklemiyordu ancak yenilginin şekli moralleri bozdu. Montella, Gürcistan'a karşı ilk galibiyetten sonra bazı taktiksel değişiklikler yaptı ve Çekya maçında daha fazlasını bekleyebiliriz. Türkiye'nin son 16'ya kalması için beraberlik yeterli olacaktır ama bu, kontrolü bırakıp topun arkasına geçmek için kurulmuş bir takım değil. Birincil hedefleri kazanmak ve topa sahip olmayı kontrol etmek olacaktır.

Antrenörler ne diyor

Çekya antrenörü Ivan Hašek: "Önceki iki maça göre farklı bir maç olacak. Türkiye dört arkada oynuyor, bu yüzden onların savunmasına farklı bir yaklaşımla yaklaşmamız gerekiyor. Dünya standartlarında oynayan harika futbolcuları var. Zor bir maç olacak ama savaşacağız. Kimse evine dönmek istemiyor; bu muhteşem turnuvada mümkün olduğu kadar uzun süre kalmak istiyoruz."

Türkiye antrenörü Vincenzo Montella: "Bazen Portekiz'e karşı biraz cesaretimiz yoktu ama bu, final aşamasında deneyimsiz oyuncular için geçerli. Portekiz'e karşı sert bir şekilde cezalandırıldık, ancak olumlu olmamız ve birçok maçın tadını çıkarmamız gerekiyor. Yaptığımız iyi şeyler var. Her şeyi riske atabildiğimizde Çekya maçına hazır olmalıyız."

VATAN ÖZ- AVRUPA TIMES SPORT/HAMBURG 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.