Öne Çıkanlar Benalmadena Ronda Cadiz Granada Cordoba İngiliz Gezginler NHS migren MasterChef uğur Atatürkün Gözlerini İngilterede St. Marys Redgrave Kilisesi

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe Londra Derneği Basketbol Kulübü kuruldu

AVRUPA AJANSI (AVA) İNGİLTERE- Londra’da faaliyet gösteren Fenerbahçe Londra Derneği, spor dünyasına yeni bir soluk getirerek Basketbol Kulübü'nü kurduğunu duyurdu. U10, U12 ve U14 ve yaş gruplarında rekabetçi liglerde mücadele edecek takımlar oluşturmayı hedefleyen bu yeni kulüp, Fenerbahçe'nin köklü spor kültürünü Londra’daki gençlerle buluşturmayı amaçlıyor. Kulüp, sadece basketbol eğitimi vermekle kalmayıp, aynı zamanda çocukları sporun disiplini ve takım ruhu ile tanıştırarak, onların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor. Bu iddialı oluşum, alanında deneyimli teknik ekibiyle dikkat çekiyor. Kulübün başantrenörlüğünü, son olarak London Lions Academy'de, Essex Rebels kadın basketbol takımında ve Galler U15 Erkekler basketbol takımında asistan koç olarak görev yapan Gürhan Gürses üstleniyor.

Gürhan Koç, Amerika'da NCAA Division 2 seviyesinde bir kolej takımında da basketbol asistanı olarak çalıştı.

Gürhan Gürses, düzenli olarak katıldığı USA U16/17 milli takım koçu Don Showalter’ın organize ettiği Snow Valley Coaching Clinic Camp'te önemli deneyimler kazanmaya devam ediyor.Ayrıca, Asistan Koç ve basketbol operasyonlarından sorumlu isim olarak Fenerbahçe Ülker altyaş gruplarında ve İTÜ Basketbol Kulübü'nde yıllarca basketbol oynamış olan İsmet Soyocak görev alacak. Bu güçlü teknik kadro ile Fenerbahçe Londra Derneği Basketbol Kulübü, genç yeteneklerin potansiyellerini en üst düzeye çıkarmayı ve Londra genelinde adından söz ettiren bir başarı hikayesi yazmayı hedefliyor.

Bu basketbol okulu, sadece idman yapılan ve maçlara çıkılan bir toplanmanın ötesine geçerek, Fenerbahçe ve Türk basketbol tarihine damga vurmuş isimlerle Londra'da bir araya gelme fırsatları sunacak. Çocuklar, bu davetli isimlerden birebir istifade edebilecekleri workshop ve kliniklere katılabilecekler. Ayrıca, Fenerbahçe Beko'nun Euroleague deplasmanlarında ve Ataşehir’deki evinde oynanan maçları koçlarla beraber izleme ve burada Fenerbahçe Beko oyuncuları ile tanışma imkânları gibi projelerle, geleceğin yeteneklerine vizyon ve motivasyon kazandırmayı planlıyor.

Kulüp, Eylül sonuna kadar takımlarını oluşturarak, okulların açılmasıyla birlikte Ekim ayı başında antrenmanlara başlamayı planlıyor. Aileler, çocuklarının bu heyecan verici projeye katılmasını sağlamak için Fenerbahçe Londra Derneği’nin sosyal medya hesaplarında bulunan ilgi formunu doldurarak kayıt yaptırabiliyorlar.

Fenerbahçe Londra Derneği Basketbol Kulübü ile ilgili konuşan dernek yetkilileri, "Yeni kurulan kulübümüz ile Londra’da Fenerbahçe sevgisini ve basketbol tutkusunu yaymak için sabırsızlanıyoruz. Çocuklarımıza ilham vermek, onları motive etmek ve geleceğin yıldızlarını birlikte inşa etmek için tüm Fenerbahçe camiasını bu yolculuğa katılmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

Siz de bu özel projenin bir parçası olmak ve çocuğunuzun Fenerbahçe'nin bir parçası olarak yetişmesini istiyorsanız, hemen kayıt işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. İletişim: [email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.