Öne Çıkanlar londra ingiltere Cadiz Cordoba yürümek ve bisiklete binmek Parkinson DERMAN turkish Atatürk ve Türk Devrimleri Atatürkçü Düşünce Azerbaycan Türkleri

Bu haber kez okundu.

Fotolüminesan Deri ile Tasarlanan Mobilyalar Londra’da Sergileniyor

Bretz Mobilya, Evrim Kadıoğlu’nun geliştirdiği karanlıkta parlayan deri ile yapılmış sanat eserlerini ve Özcan Ata’nın sergiye özel olarak tasarladığı mobilyaları, Londra’da düzenlediği özel bir etkinlikle sanatseverlerin beğenisine sundu. Serginin açılışı, Londra’nın ünlü̈ sanat galerilerinden, Gallery Marquess'te 28 Eylül akşamı düzenlenen galayla gerçekleştirildi. Mobilya tasarımında ilk kez kullanılan fotolüminesan deri teknolojisi ile ziyaretçileri büyüleyen sergi, ışıkla etkileşim kuran ileri teknoloji deri ile yaratılmış sanat eserleri ve Özcan Ata’nın sergiye özel olarak tasarladığı mobilyalarla izleyicilere unutulmaz bir görsel deneyim sundu. Teknoloji ile estetiği buluşturan eserler büyük ilgi gördü̈.


1971’den beri Türkiye’nin lider mobilya markalarından biri olan Bretz Mobilya, son altı yıldır Londra Chelsea’deki mağazasında da üst segment mobilya tasarımlarını uluslararası bir kitleye sunuyor.

Bretz Mobilya kurucusu ve Kreatif Direktörü̈ Özcan Ata, “Mobilya, insanlığın en eski ihtiyaçlarından birisidir ve mobilya üretimi her zaman teknoloji ile paralel gelişmiştir. Mobilya tasarlarken, konfor ve estetiği bir arada düşünmek zorundayız. Modern teknolojiler, tasarımlarımıza yalnızca estetik bir dokunuş katmakla kalmıyor; aynı zamanda kullanıcı deneyimini de büyük ölçüde geliştiriyor. Bununla birlikte, el emeğinden de asla vazgeçmediğimizi belirtmek isterim. Her bir mobilyayı titizlikle ve özveriyle nakış gibi işleyerek üretiyoruz. Bretz Mobilya olarak 50 yılı aşkın süredir insanların hayat kalitesini artıran, onlara konforlu yaşam alanları sunan, kaliteden, estetikten ve zarafetten ödün vermeyen mobilyalar üretiyoruz. Teknoloji ve sanatı bir araya getiren sergimizi 6 Ekim tarihine kadar ziyaret edebilirsiniz” diyerek bilgi verdi.


Etkinlik Detayları:


• Sergi Adresi: Gallery Marquess, 14 Shepherd Market, Mayfair, W1J 7QG London
• Sergi Süresi: 6 Ekim 2024’e kadar ziyarete açık
• Bretz Showroom: 359 Kings Road, Chelsea, London, SW3 5ES
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.