Öne Çıkanlar Manş Denizindeki Ankara Anlaşması davası TTFF londra Fenerbahçe Kasımpaşa Air India milletvekili Nesil Çalışkan Türkiyenin İşçi Partili Dostları İşçi Partili Dostları Irak Türkmen Cephesi Fransada hapse gönderildi

Bu haber kez okundu.

TfL Londra'da ücretsiz ve sınırsız Santander Bisiklet sürüşleri sunuyor

TfL Cycle Sundays,  daha fazla Londralıyı bisikletle dışarı çıkıp başkentin tadını çıkarmaya teşvik etmek için tasarlanmış, yavaş bisiklet rotalarından oluşan yeni bir programdır. Bu yazın sonunda filoya 1.400 ek e-bisiklet eklenecek ve bu sayede çok daha fazla Londralıya uygun fiyatlı, rahat ve sürdürülebilir bir seyahat yolundan yararlanma fırsatı verilecek. Santander e-bisikletleri Londra'da son derece popüler olduğunu kanıtladı ve yakın zamanda bir milyonu aşkın işe alım gerçekleştirdi.


Transport for London ve Santander, TfL Cycle Sundays'in lansmanını kutlamak amacıyla Haziran ayında her Pazar günü tüm Londralılar için ücretsiz ve sınırsız 30 dakikalık yolculuklar sunuyor. Teklif, Santander e-bisikletlerinin geçtiğimiz günlerde Londra'daki muazzam popülerliğini göstererek bir milyon işe alım kutlamasının ardından geldi.


TfL Cycle Sundays, bisiklete yeni başlayan Londralıları Pazar günleri başkenti bisikletle keşfetmeye teşvik etmeyi ve desteklemeyi amaçlayan, yavaş bisiklet rotalarından oluşan yeni bir programdır. Önde gelen bisiklet organizasyonlarıyla işbirliği içinde geliştirilen TfL Cycle Sundays, Londralılara yeni başlayanlar için uygun yolculuklar sunmayı amaçlıyor ve bir dizi destekle desteklenerek ilk kez bisiklet denemeyi daha da kolaylaştırıyor. Boş zamanlarında bisiklet sürmek, insanlara zihinsel ve fiziksel sağlıklarını korumaları ve özgüvenlerini geliştirmeleri için kolay ve sürdürülebilir bir yol sağlar.

TfL Cycle Sundays teklifi, Santander Cycles uygulamasını indirerek veya bir bağlantı istasyonu terminaline giderek, bir Günlük Bilet seçerek ve CYCLESUNDAYS kodunu kullanarak talep edilebilir. Santander e-bisikletleri, uygulama kullanıcılarına yarım saatlik yolculuk başına ek 1 £ karşılığında sunulacak. 30 dakikadan uzun süreli kiralamalarda, pedallı bisikletler için her ilave 30 dakika için 1,65 £ ve e-bisikletler için 3,30 £ ekstra ücret alınır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.