Öne Çıkanlar Ferdi Kadıoğlu Millî Görüş İngiltere Islington Emirates Cemil Meriç Shakespeare Globe tiyatro İngiltere komedi Deniz Doğrusöz Nazlı Çelik Metin diplomatik ilişkilerinin kahraman Türk kadını

Bu haber kez okundu.

İngiltere’nin en iyi gazete ödülü Avrupa Gazetesi'ne verildi

AVRUPA AJANSI (AVA) AVRUPA GAZETESİ SPOR SERVİSİ-İNGİLTERE-İngiltere'nin başkenti Londra'da 48 yıldır faaliyet gösteren Türk Toplumu Futbol Federasyonu yıl sonu balosunu gerçekleştirdi.  Birleşik Krallık ülkelerinden İngiltere'nin başkenti Londra'da 48 yıldır faaliyet gösteren Türk Toplumu Futbol Federasyonu yıl sonu balosunu gerçekleştirdi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti KKTC Londra Büyükelçisi Çimen Keskin'in, konsolosluk ve misyon şeflerinin katıldığı baloda yoğun katılım gözlendi. 

Vatan Öz: "İngiltere’nin en iyi gazetesi ödülünü almaktan dolayı gururluyuz"

Avrupa Medya Gurubu editörü Vatan ÖZ

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Londra Büyükelçisi Çimen Keskin’den en iyi gazete ve en iyi gazeteci ödülünü alan gazetemiz ve haber ajansımızın genel yayın yönetmeni Vatan Öz; "İngiltere’nin en iyi gazetesi ödülünü almaktan dolayı gururluyuz" diye konuştu. Vatan Öz konuşmasında İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı İrfan Davulcular’a ve tüm yönetim kuruluna teşekkür etti ve şunları ekledi: "Londra’da spora ve sanata yıllardır destek oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz. İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu 48.yıl Balosunda en iyi gazete ve gazeteci ödülünü KKTC Londra Büyükelçisi Çimen Keskin’den aldım. İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı İrfan Davulcular’a teşekkür ederim." 

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu 48 yıl balosu

Türk Toplumu Futbol Federasyonu 48 yıl balosu foto galeri için tıklayınız 

Avrupa Medya Gurubu bünyesinde yayın yapan Avrupa Gazetesi, okurlarına 23 yıldır İngiltere merkezli basılı gazete sunuyor. Haftalık basıkı dışında haber ajansına ( Avrupa Ajansı AVA)  sahip olan Avrupa Medya Gurubunun 2 ingilizce dilde 3 Türkçe dilde yayın haber siteleri var. 

Avrupa Gazete, İngiltere, 14 Haziran 2024 Bayram Baskısını okumak için tıklayınız 
Londra'da Türk marketleri, Süpermarket, Gıda Toptancıları bayilerinde bulabilirsiniz. Avrupa Gazetesi 14 Haziran 2024 Kurban Bayramı Özel Baskısı dün gece çıktı. 21 Haziran baskısı cuma günü çıkacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.