Öne Çıkanlar ingiltere Londra merkezli IPPR Londrada Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılı Konseri Metin Yıldız Londra Londrada sünnet Kovid19dan sonra londra turk Emeklilik Hava Kuvvetleri Komutanlığı .İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi

Bu haber kez okundu.

İlk yeni Piccadilly hattı test treni Londra'ya ulaştı! Trenler klimalı

Yeni, son teknoloji Piccadilly hattı trenleri 2025 yılı sonunda hizmete girecek ve 94 trenlik tam filonun 2027 yılı sonunda hizmete girmesi bekleniyorTren, Almanya'nın Wildenrath kentindeki test pistinden, yaklaşık 400 mil mesafeyi kat ederek Kanal Tüneli üzerinden Londra'ya raylı lokomotiflerle çekildiYeni trenlerde, içinden geçilebilen vagonlar, daha geniş kapılar, dijital müşteri bilgi ekranları, CCTV kameraları ve Deep Tube treninde ilk kez klima bulunuyor.Trenler daha enerji verimli olacak ve Mevcut filodan %20 daha az enerji
Transport for London (TfL), yeni trenler 2025 yılı sonuna kadar hizmete girmeden önce yoğun bir test programı öncesinde başkente yeni Piccadilly hattı trenlerinin ilk seferini karşıladı.

Test treni, Siemens Mobility tarafından TfL için inşa edilen ve yaklaşık 50 yıllık mevcut filonun yerini alacak 94 yeni trenden oluşan filonun ilkidir. Yolculuk sürelerini, tren sıklığını ve güvenilirliğini artırmanın yanı sıra Piccadilly hattını daha erişilebilir ve sürdürülebilir hale getirecek olan 2,9 milyar sterlinlik bir modernizasyon programının parçasıdırlar.

Yeni trenlerin yaklaşık %80'i, bu ayın başlarında resmi olarak açılan Siemens Mobility'nin Doğu Yorkshire, Goole'daki yeni fabrikasında inşa edilecek. Test treni, Siemens Mobility'nin Avusturya, Viyana'daki fabrikasında inşa edildi ve son yılı Almanya, Wildenrath'taki test pistinde geçirdi. Oradan, Piccadilly hattındaki mevcut altyapıyla uyumlu olduğundan emin olmak için sıkı entegrasyon testleri başlamadan önce devreye alma faaliyetleri sürecinden geçeceği Londra'ya 400 millik yolculuğunu yaptı. Testler başlangıçta mühendislik saatleri sırasında gece boyunca ve bazı planlı kapanışlarda gerçekleştirilecek ve test trenleri, tanıtım tarihleri ​​yaklaştıkça normal hizmetler arasındaki boşluklarda gün içinde çalışacak.

Yeni Piccadilly hattı trenleri, Yeraltı'nın en yoğun hatlarından birinde milyonlarca müşterinin yolculuklarını dönüştürmeye hazırlanıyor. Dokuz vagonlu trenler kapasiteyi yaklaşık yüzde 10 artıracak ve müşterilerin daha kolay binip inmelerine yardımcı olmak için yaya geçişli, klimalı vagonlar, daha geniş çift kapılar, gerçek zamanlı müşteri bilgileri için geliştirilmiş dijital ekranlar ve ek müşteri güvenliği için tren içi CCTV kameraları içerecek. Trenler mevcut tasarımlardan daha hafiftir, bu da daha enerji verimli oldukları ve müşteriler için daha sorunsuz bir yolculuk sağladıkları, yüzde 20 daha az enerji tükettikleri anlamına gelir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.