banner4
Öne Çıkanlar METEATRA Londra emlak satışları Dr. Serdar Yılmaz İngilterenin başkenti Londra Resolution Foundation Meteatra Ergün Oza ingiltere Sanat Sergisi Türkistan Avant

Bu haber kez okundu.

Altın için referandum

Yarın yapılacak İsviçre altınımızı biriktir" sloganıyla referanduma halk "evet" oyu kullanırsa İsviçre Merkez Bankası, rezervlerinin en az yüzde 20'sini altın olarak tutmakla yükümlü olacak, bankanın tekrar altın satmasına izin verilmeyecek ve İsviçre'nin sahip olduğu altının tamamı ülke içinde tutulacak.Son anket sonuçlarına bakıldığında altın referandumunda "evet" oyu kullanması beklenenlerin oranı yüzde 38'de kaldı. Bu oran bir ay önce yapılan anketin sonucuna göre altı puan düşük. Ankette, "hayır" cevabı verenlerin oranı da yüzde 39'dan yüzde 47'ye çıktı. Teklifin kabul edilmesi için ülkedeki yaklaşık yüzde 15'lik kararsız oyların neredeyse tamamının "evet" oylarına yönelmesi gerekiyor. Bu nedenle, teklifin reddedilmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.