Öne Çıkanlar Karpaz bölgesi survivor cinayet İngiltere Milli Takımı economist sterlin 15 ekim 2018 KTFF güven oylaması galatasaray uefa fenerbahçe erzurumspor maçı chp seçim sloganı

Bu haber kez okundu.

YTB Başkanı Abdullah EREN'den bayram iletisi

AVRUPA AJANSI (AVA) İNGİLTERE/LONDRA-Türkiye Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Abdullah Eren, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj kaleme aldı. Abdullah EREN'den bayram iletisi şöyle: "Ülkemizin, milletimizin ve bilcümle İslam Âleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor; Bayramın yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız, soydaş ve akraba topluluklarımız ve Türkiye’de yükseköğrenim gören uluslararası öğrencilerimiz için hayırlar getirmesini diliyorum.    Bizleri Allah’a yaklaştıran, Rıza-i İlahî ile buluşturan, dayanışmanın, yardımlaşmanın ve paylaşmanın hikmetli kapılarını ardına kadar açan kurban ibadetinin aramızdaki birliği, dirliği ve kardeşliği tahkim etmesini temenni ediyorum.
Bu kutlu günlerde semaya açılan ellerin, arşa yükselen duaların, edâ edilen ibadetlerin ve yeryüzünün dört bir yanındaki hayrühasenat faaliyetlerinin, Filistin ve Gazze’deki kardeşlerimiz başta olmak üzere, dünyanın farklı köşelerinde ölümle, açlıkla ve zulümle boğuşan tüm mazlum ve mağdurların kurtuluşuna vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.
Bu düşüncelerle, mukim oldukları ülkelere, içinde yaşadıkları toplumlara, yurt dışındaki millet varlığımıza ve dünyaya değer katan 7 milyonluk Türk Diasporasının; müşterek bir tarih, kültür ve medeniyet mirasını tüm hasletleriyle, tüm değerleriyle tevarüs ettiğimiz soydaş ve akraba topluluklarımızın; gerek Türkiye Bursları kapsamında gerekse kendi imkânlarıyla ülkemiz üniversitelerindeki eğitimlerini sürdüren uluslararası öğrencilerimizin ve dünyanın dört bir yanındaki Türkiye Mezunlarının Kurban Bayramını bir kez daha tebrik ediyorum.
Daha nice bayramlara sağlıkla, afiyetle ve huzurla erişmek temennisiyle…
 
Abdullah EREN
YTB Başkanı  


 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.