Öne Çıkanlar Benalmadena Ronda Cadiz Granada Cordoba İngiliz Gezginler Srebrenitsa londra NHS migren MasterChef uğur Atatürkün Gözlerini

Bu haber kez okundu.

İngiltere'de kayıtlardaki en yüksek sıcak günlerden biri yaşandı

İngiltere'de bugün ölçülen 34,8 dereceyle yılın en sıcak günü yaşandı. Cambridge'te kaydedilen bu değer, 13 Ağustos 2022'den beri en yüksek sıcaklık olarak kaydedildi. Ülkenin doğu ve güneydoğusunda sıcaklıkların etkisini sürdürmesi beklenirken, diğer bölgelerde ise sıcaklıkların düşeceği belirtildi. İngiltere'de bugün ölçülen 34,8 dereceyle yılın en sıcak günü yaşandı. İngiliz Meteoroloji Kurumu Met Office'ten yapılan açıklamaya göre, bugün Cambridge'te sıcaklık değerleri 34,8 dereceye ulaştı. Bu değer, 13 Ağustos 2022'den beri kaydedilen en yüksek sıcaklık oldu.Sıcaklıkların ülkenin doğu ve güneydoğusunda etkisini sürdürmesi beklenirken, diğer bölgelerde sıcaklıkların düşeceği ifade edildi. İngiltere'de kayıtlardaki en yüksek sıcaklık ise 40,3 dereceyle 19 Temmuz 2022'de ölçülmüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.