Öne Çıkanlar Afyonkarahisar Coventry en çok gayrimenkul satışı havai fişek underground yeni tren İngiliz polisinin İngiltere Luton Türk Eğitim ve Kültür Merkezi uygur londra hull Tigers on Tour Can Dündar İngilterede son kitabını tanıttı

Bu haber kez okundu.

Batı Avrupa'nın en az önlem alan ülkesi İsveç

Koronavirüs salgınını beş yıldır ikamet ettiği İsveç'in Katrineholm kentinde yaşıyor; hayatının salgın öncesinden pek de farklı olmadığını söylüyor.  Düzenli spora gidiyor, acele etmeden alışverişini yapıyor. Uzun kış aylarından sonra havaların ısınmasıyla birlikte sokakların tadını çıkartıyor.  Avrupa'nın birçok ülkesinde koronavirüsten korunmak için tecrit ve gönüllü karantina uygulanırken İsveç'te hayat normale yakın seyrediyor. İleri, "İsveç modeli" koronavirüsle mücadelenin detaylarını, bu tutumun göçmenleri nasıl etkilediğini ve kendisi için psikolojik etkilerini anlattı.

Anahtar Kelimeler:
Koronavirüsİsveç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.