Avrupa Ajansı AVA Avrupalı Türklerin Sesi

Dokunaklı sesiyle Charlotte Cardin bir kez daha Türkiye'de

KÜLTÜR SANAT

Kanadalı şarkıcı söz yazarı Charlotte Cardin, dünya çapında büyük yankı uyandıran 99 Nights Tour ile yeniden Türkiye’ye geliyor.

Geri sayım başladı! Dokunaklı sesi ve soul-pop, indie electronica, R&B, caz gibi birden fazla müzik türünden ilham alan tarzı ile son yıllarda uluslararası müzik sahnesinin öne çıkan isimleri arasına adını yazdıran Kanadalı şarkıcı-söz yazarı Charlotte Cardin, dünya çapında büyük yankı uyandıran "99 Nights Tour" ile yeniden Türkiye’ye geliyor. İstanbul ve Ankara’da gerçekleşecek iki muhteşem konser için geri sayım başladı! Charm Music Türkiye organizasyonuyla gerçekleşecek bu unutulmaz konserlerin biletlerine şimdi Biletino ve Passo üzerinden ulaşabilirsiniz.Soul-pop, indie electronica, R&B, caz gibi birden fazla müzik türünden ilham alan tarzı ve dokunaklı sesiyle singer-songwriter akımının öne çıkan isimlerinden Charlotte Cardin, ikinci albümü “99 Nights Tour” kapsamında dünyayı dolaşmaya devam ederken rotasını bir kez daha Türkiye’ye çeviriyor. Yumuşak sesi, duygusal şarkıları ve dokunaklı melodileriyle dinleyicilerini yakalamayı başaran ve şarkılarının çoğunda kendi imzası bulunan genç müzisyen, Charm Music Türkiye organizasyonuyla 21 Kasım Perşembe akşamı Volkswagen Arena ve 22 Kasım Cuma akşamı ilk kez Jolly Joker Ankara sahnesinden sevenlerini selamlayacak.Dinleyicisiyle arasında kurduğu samimi iletişimle öne çıkan Montréal doğumlu sanatçı kendini keşfetme yolculuğu sırasında geliştirdiği özgün hikâye anlatıcılığını; “18 yaşımda müziği daha fazla ciddiye almaya başlamamla beraber kendi şarkılarımı yazmaya başladım çünkü başkalarının sözlerini söylerken pek eğlenmiyordum. Kendi projemin gerçekten kişisel ve kendi tarzımda olmasını istiyordum.” sözleriyle anlatıyor. Cardin’in sadece bir albüm değil; kendini keşfin, büyümenin ve güçlenmenin bir kanıtı olarak tanımladığı ve yaz boyunca 99 gün süren bir dönemde yazılmış olan yeni albümü "99 Nights" çeşitli yaratıcı dünyalardan ve kişisel bölümlerden sembolik bir yolculuk olarak dinleyicisini selamlıyor. Ruhu ve dünyayla bağlantı kurmanın bir yolu olarak başlayan müzikal tutkusunun peşinden giderek bugüne kadar yüz milyonlarca dinlenme elde eden ve kitlesini günden güne genişleten Cardin’in hayatındaki yeni bir dönemi temsil eden “99 Nights” dört dalda JUNO Ödülü ile de taçlandırıldı. 

Charlotte Cardin ile hislerle dolu bir yolculuğa çıkmak ve sanatçının müzikal evriminin doruk noktası ve sanatsal yolculuğunda yeni bir bölümün başlangıcına tanıklık etmek için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın. Charm Music Türkiye organizasyonuyla gerçekleşecek bu unutulmaz konserlerin biletlerine şimdi Biletino ve Passo üzerinden ulaşabilirsiniz.


Charm Müzik’in Türkiye’deki etkinlik ve konser organizasyon branşı olan Charm Müzik Türkiye, Charmenko’nun ana ofisinin bulunduğu İstanbul’da yer almaktadır. 2003 senesinde kurulan Charm Müzik Türkiye, kuruluşundan bu yana Andrew Weatherhall, Anjelika Akbar, Ayo, Ben Böhmer, Corey Taylor, David August, Dead Can Dance, Die Toten Hosen, Dzambo Agusevi Orchestra, Electro Deluxe, Ghost, Goran Bregovic, HVOB, Incognito, Jane Birkin, Karnivool, Lost Frequencies, Maceo Plex, Madcon, Mahmut Orhan, Megadeth, Maneskin, Opeth, Robots in Disguise, The Black Heart Procession, The Chainsmokers, The Dire Straits Experience, Tindersticks, Trivium, Unders, Wovenhand gibi isimleri ağırlamıştır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.