Öne Çıkanlar londra ingiltere maç ne zaman avrupa maç hangi kanalda türkiye No Tax for Genocide Oscar 2024 Ödül Töreni Londra TTFF veteran Alexandros Koustas

Bu haber kez okundu.

Son teftişi yapan Erdoğan Şeker, 'Eksikler vardı, 9 bin TL ceza kestik'

Karaman'ın Ermenek ilçesinde, 18 işçinin su altında kaldığı kömür ocağında son teftişi yapan İş Müfettişi Erdoğan Şeker, teftişin ardından hazırladığı raporda, kontrol sondajı'nın yapılmadığını üç ay önceden bildirerek, "Sondajlar yapılsaydı kazanın önüne geçilebilirdi" dedi. "Geçen haziran ayında yaptığımız teftişte, ocakta 'kontrol sondajı' yapılmadığını tespit ettik. İki maden mühendisi arkadaşımla gitmiştik. Ben de kurul başkanıydım. Her çalışmaya başlamadan önce kontrol sondajının inşa edilmesi gerekli. Aşağıda, 'topuk' diyorlar; diğer ocaklarla o mesafelerin ara ara kontrol edilmesi gerekli. Güvenlik sahalarında olduğu için kontrol edilmesi gerekli. Geçmişte de hiç kontrolü yapılmamış" diyen Şeker, uyarılarına uyulsaydı kazanın önlenebileceğini belirtti. Madende kullanılan ayakkabıların olmadığına dikkat çeken Şeker, teftiş sırasında tespit ettiği eksikliklerden dolayı ocağın kapatılmaması kararını verdiğini söyledi ve ekledi, "O tarihte kapatmaya gerek yoktu, önlem alınabilirdi, idari tedbir amacıyla sadece 9 bin TL ceza kestik"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.