Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Min-Jae Kim Timur Öztürk AVRUPA SPOR İsrafil Erbil

Bu haber kez okundu.

Star TV Turksat 4A uydusu yeni frekansı

Star TV, Türksat 4A uydusunda NTV Türkiye Paket'inde yer alıyor. Frekans değeri olarak 12015 MHZ ve Symbol Rate 27500 ayarlarında yayın yapan Star TV FEC değerinde 5/6 ve Polarizasyon olarak ise  H - Yatay.
Kanal D yeni yayın frekansları
Kanal D, Türksat 4A uydusunda sırasıyla Frekans:11977 , Symbol Rate:27500, FEC:5/6  ve Polarizasyon: H-Yatay frekans değerlerinde yayın yapıyor.
ATV yeni yayın frekansları
ATV, Türksat 4A uydusunda ATV Doğu Paket'inde yer alıyor ve Frekans:12054 , Symbol Rate:27500 , FEC:5/6 ve Polarizasyon: H - Yatay frekanslarında yayın yapıyor.
FOX TV yeni yayın frekansları
FOX TV, Türksat 4A uydusunda Frekans:12329 , Symbol Rate:6666 , FEC:2/3 ve Polarizasyon: H-Yatay frekanslarında yayın yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.