Öne Çıkanlar londra türkiye londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası Güç Birliği ANTROPOSEN

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ruhban Okulu' sorusuna kızdı

Rum gazetecinin Ruhban okulu meselesi ne durumda? sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ruhban okulunu açmak bizim için mesele değil. Bizim Yunanistan'daki İskeçe müftüsünü bunlar atamak istiyor. Sizden de bir adım olsun. Böyle bir şey yok." dedi.

"CAMİMİZİN TADİLATINI YAPALIM DEDİK AMA..."

"Bizim tüm vatandaşlarımıza kapımıza açıktır. Tüm vakıf mallarını geri verdik. Ruhban okulunu açmak bizim için mesele değil. Bizim Atina'da yıkılmış iki camimiz var. Bunların tadilatını yapalım dedim. Karamanlis'ten bu yana ses yok."

"Bartholomeos dışında Türkiye Cuhmuriyet'i vatandaşı yok. Sonra 20 tane papaz getirdiler. Çünkü Lozan antlaşmasında bu böyle. Bizim Yunanistan'daki İskeçe müftüsünü bunlar atamak istiyor. Sizden de bir adım olsun. Böyle bir şey yok."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.