Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking

Bu haber kez okundu.

Köşk'te 3 bin kişi ile ilk resepsiyon

Köşk'ün bahçesinde davetlileri karşılayan Erdoğan çiftine ses sanatçısı Muazzez Ersoy küçük bir sürpriz yaptı. Ersoy karşılama esnasında iki adet gülü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi first lady Emine Erdoğan'a takdim etti. Bu jest karşısında Erdoğan çifti de Ersoy'a teşekkürlerini ilettiler.Çankaya'daki resepsiyona yaklaşık 3 bin kişi davet edildi. Davetlilerin Köşk'e girişi için özel manyetik kartlar hazırlandı. Resepsiyona muhalefet partileriden katılım yok.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla Çankaya Köşkü'nde düzenlenen resepsiyona ev sahipliği yapıyor. Ses sanatçısı Muazzez Ersoy karşılama esnasında iki adet gülü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi first lady Emine Erdoğan'a takdim etti. Erdoğan çifti de Ersoy'a teşekküretti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen 30 Ağustos resepsiyonuna ev sahipliği yapıyor. Bu resepsiyon, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Köşk'teki ilk resepsiyonu niteliği taşıyor.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan davetlileri karşılayıp, tebrikleri kabul ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.