Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Timur Öztürk AVRUPA SPOR İsrafil Erbil İngiliz Ligi Esra Bilgiç

Bu haber kez okundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı ve Sokakta Çocuklarına yardım

Türkiye, İstanbul Maltepe Üniversitesi Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar için Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOYAÇ) 2010 yılından beri Aile ve Sosyal Politikalar İstanbul İl Müdürlüğüne bağlı olarak İstanbul’da sokakta yaşayan çocuklara hizmet veren kuruluşlar ile işbirliği içinde  “Çocuklarla Birlikte” uygulama projesini yürütmektedir.  British Community Council desteğiyle “Çocuklar Birlikte” projesine katılan gençler tarafından çekilen fotoğraflardan oluşan “Benim İstanbul’um” fotoğraf sergisi düzenlenmiştir.  

Benim İstanbul’um fotoğraf sergisi

“Benim İstanbul’um” fotoğraf sergisi, 20 Nisan 2014 Pazar günü Londra’daki çocuklarımızın desteğiyle ve İngiltere’deki Çağdaş Türkler  vasıtasıyla yeniden sergilenecek. Çocuklarımız hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramını birarada kutlayıp hem de sergiden elde edilecek bağış ile Sokakta Yasamak Zorunda Kalan Kardeşlerinin Rehabilitasyonlari icin yapılan çalışmalara destek sağlamış olacaklar.

20 Nisan’ Londra Kıbrıs Türk Kültür Merkezi’nde 

Benim Istanbul’um Fotograf Sergisi” ve SOKAK Londra Fotograf Gezilerinde arsivlenen fotograflardan oluşacak sergi 20 Nisan 2014 630 Green Lanes Turnpike Lane`deki Kıbrıs Türk Kültür Merkezinde sergilenecektir. Ayni zamanda Londra`daki Turk ailelerinin cocuklariyla birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayrami coskusunu yasayabilecekleri bir program hazirlanmakta olup cocuklarimizin 23 Nisan Bayramlarini kutlarken Sokaklarda Yasamak Zorunda kalan kardeslerine fotograf sergisi ile destek saglayabilecekleri manevi degeri olan bir ortam olacaktir.

Sokakta Yaşamak Zorunda olan Çocuklarimızın Rehabilitasyonları için yapılan tüm bu calışmaları desteklemek icin Sokakta Yaşamak Zorunda Kalan Çocuklar Yararına “BENİM İSTANBULUM FOTOĞRAF SERGİSİ” ne katilmak ve destek vermek icin bizimle 07584122810 numaramizdan irtibata gecebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.