Öne Çıkanlar İngilterede sigara İngiliz Ligi Erdoğan Sıcak öldü Mehmet Mimoğlu YTB Yurtdışı Koray Avcı kktc ingiltere sigarasız nesil sigara yasagı

Bu haber kez okundu.

Google'den Android kullanıcılarına büyük iyilik

Akıllı telefonlardaki ekran kilitleri herkesin problemi. Zor bir ekran kilidi özellikle yanlış seçilmişse büyük dert. Bu sorun üzerinden harekete geçen Google, Android 5.0 ile beraber cihazınıza yeni bir özellik getirecek ve bu özellikle bu dertten önemli ölçüde kurtulmuş olacaksınız. Google'ın, Trusted Places isimli özelliği adından da anlaşılacağı üzere güvendiğiniz yerlerde ekran kilidini otomatik olarak geçmenize olanak sağlıyor.Android 5.0'ın Smart Lock özelliğine dahil olan Trusted Places özelliğine ek olarak bir de Trusted Face özelliği bulunuyor. Bu özellikte de daha önce de bazı cihazlarda görülen yüzünüz ile ekran kilidini geçebileceksiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.