Öne Çıkanlar Komedi Gazinosu alkol londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı NHS migren İngilterede migren İngilterede Ulusal Sağlık Birleşik Krallık ülkeleri

Bu haber kez okundu.

iCloud nasıl devre dışı bırakılır

Jennifer Lawrence, Kate Upton ve Selena Gomez gibi Hollywood ünlülerinin çıplak fotoğraflarının geçtiğimiz günlerde basına servis edilmesi ve bu fotoğrafların Apple'ın bulut sistemi iCloud üzerinden çekilmesi iddiası iPhone ve iPad kullanıcıları arasında oldukça yankı uyandırdı. Apple sunucularının bulut sistemlerinin ne kadar sağlıklı olduğu konusu da tekrardan gündeme geldi. Aslında herhangi bir Apple ürününde iCloud'a yükleme "varsayılan" olarak geliyor. Fotoğraflarınızın otomatik olarak iCloud'a yüklenip yüklenmediğini basit bir şekilde öğrenebilirsiniz. iPhone yada iPad'inizdeki "Fotoğraflar" kısmına girdiğinizde "Film Rulosu" sekmesinin dışında "Fotoğraf Yayınım" (My Photo Stream) adlı başka bir albüm daha görüyorsanız sizde fotoğraf ve videolarınızı Apple'ın size tanımladığı iCloud hesabına yüklüyorsunuz demektir. 

iCloud'a yükleme işlemini nasıl kapatırım?

Bu işlemin de çok basit bir yöntemi var. Telefonunuzun yada tabletinizin "Ayarlar" sekmesine girdikten sonra karşınıza çıkan iCloud bölümünde "Fotoğraflar" sekmesinde "Fotoğraf Yayını" (My Photo Stream) bölümünü kapatarak fotoğraf ve videolarınızı otomatik olarak yükleme işlemine son verebilirsiniz. Daha sonra istediğiniz fotoğrafları tek tek iCloud'a yükleyebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.