Öne Çıkanlar ingiltere maç ne zaman Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu

Bu haber kez okundu.

iPhone 6 kredi kartı da olacak

Avrupagazete'nin edindiği bilgilere göre bu konuda resmi açıklama 9 Eylül’deki iPhone 6 lansmanında gerçekleşesek. Apple’ın daha önce de Visa’yla anlaştığı kesinleşmişti. ddialara göre Apple Ödeme Sistemi adını alacak yapıda ödeme yapmak için müşteriler, iPhone 6’larının kasa görevlisine uzatacak, parmak izi okuyucusu bu noktada güvenliğin önemli bir kaynağı olurken Apple'a özel bir aygıt sayesinde ödeme yapılacak. Aygıtın üzerine iPhone'un getirilmesi yeterli olacak. Perakendecilerin henüz bu tür bir ödeme şeklini kabul ettiğine dair bir bilgi söz konusu değil. Net bir şey de yok ama buna benzer bir oluşum yakında Apple tarafından tanıtılabilir.
iPhone 6'ya dair tüm detayları 9 Eylül’de avrupagazete.com'dan takip edebilirsiniz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.