Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa maç ne zaman maç hangi kanalda maç saat kaçta kktc chp haberleri muharrem ince türkiye

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta

Son 4 haftayı puansız kapatmayan Timsah ise 3 puanı kapmanın hesaplarını yapıyor. Bursa Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Yeşil-beyazlı takımın, o zamanki adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi'ne yükseldiği 1967-1968 sezonundan itibaren karşılaşan Fenerbahçe ile Bursaspor arasındaki rekabette sarı-lacivertli ekibin galibiyet sayısında açık ara üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında geride kalan 90 maçtan 46'sını Fenerbahçe, 13'ünü Bursaspor kazandı, 31 maç berabere sonuçlandı.Sarı Kanaryalar'ın ligde attığı 143 gole, Timsahlar 72 golle karşılık verdi.Geçen sezonki maçları Fenerbahçe, Bursa'da 3-2, İstanbul'da da 3-0'lık sonuçlarla kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.