Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Konut

Bu haber kez okundu.

Galatasaray Anderlecht maçı canlı yayın maç bilgileri

Bu muhteşem maç hakkında tüm detaylar hurriyet.com.tr'de. D grubunda Arsenal , Dortmund ve Anderlecht ile eşleşen Galatasaray ilk maçını 16 eylül salı günü saat 21:45'de Türk Telekom Arenada Belçika ligi takımı Anderlecht ile yapacak.Bu muhteşem maçı Star Tv naklen olarak yayınlayacak.Grupta toplam 6 maça çıkacak olan Galatasaray'ın maçları STAR TV veSMART SPOR ekranlarından izleyecilerle buluşacak.
Galatasaray'ın şampiyonlar ligi mücadelesi başlıyor!
Cimbom Devler Ligine muhteşem bir başlangıç yapmak istiyor.İngiliz ekibi Arsenal, Alman ekibi Borussia Dortmund ve Belçika temsilcisiAnderlecht ile aynı grupta yer alan sarı kırmızılı temsilcimizin 3 maçı şifreli, 3 maçı ise şifresiz yayınlanacak.
D Grubu'na ilk torbadan geçtiğimiz sezon Fenerbahçe bu sezon da Beşiktaş'ı eleyen Arsenal düştü. 2. torbadan ise Almanya'nın son dönemde büyük çıkış yakalayan ekibi Borussia Dortmund geldi. Son torbadan ise Belçika temsilcisi Anderlecht geldi ve grubu tamamladı. Öte yandan Devler Ligi kuralarının ardından yapılan ödül töreninde yılın futbolcusu ödülünü Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo kazandı.
BİLET SATIŞI
Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları biletleri UEFA gözetiminde satışa sunulmaktadır. Geçen seneki uygulama ile, Şampiyonlar Ligi biletleri kulübümüzün resmi satış kanalı olan bilet.galatasaray.org üzerinden yapılmıştı. Bu sezon da aynı uygulamanın devam etmesi bekleniyor.
HANGİ KANALDA YAYINLANACAK
16.09.2014 tarihinde oynanacak Galatasaray - Anderlecht Şampiyonlar Ligi karşılaşması 21:45'ten itibaren STAR TV'den naklen yayınlanacak.
MAÇ FİKSTÜRÜ

16 Eylül 2014 Salı: Galatasaray - Anderlecht (Star TV)

1 Ekim 2014 Çarşamba: Arsenal-Galatasaray

22 Ekim 2014 Çarşamba: Galatasaray - Borussia Dortmund

4 Kasım 2014 Salı: Borussia Dortmund - Galatasaray (Star TV)

26 Kasım 2014 Çarşamba: Anderlecht - Galatasaray

9 Aralık 2014 Salı: Galatasaray - Arsenal (Star TV)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.