Öne Çıkanlar ingiltere Londra IOD Yöneticiler cemal kaşıkçı kktc 24 haziran seçimleri türkiye Dünyaca Ünlü Ambargoed ALEVİ FESTİVALİ LONDRA Sherfield Town FC

Bu haber kez okundu.

Çaykur Rizespor-Gençlerbirliği 1-1 maç sonucu

90' Volkan Bayarslan son düdüğünü çalıyor ve karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona eriyor. İki takımda lige 1'er puanla başlamış oluyor.

90' Maçın sonuna en az 3 dakika ilave ediliyor.

89'SubstitutionGençlerbirliği maçtaki üçüncü ve son oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Oyundan çıkan isim Mervan Çelik olurken oyuna dahil olan isim İrfan Can Kahveci oluyor.

88' Orta sahasının biraz ilerisinde kazanılan serbest vuruşta Ali Adnan penaltı noktası üzerine ortasını yapıyor. O noktada iyi yükselen Filip Holosko kafa vuruşunu yapıyor fakat top kalenin üstünden az farkla auta gidiyor.

86'YellowLomano Lua-Lua rakibi Jean-Jacques Gosso'dan topu kurtarıyor fakat Jean-Jacques Gosso yatarak sert bir müdahelede bulunduğundan dolayı hakem Volkan Bayarslan tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

84'YellowOrta alanda topla buluşan Lomano Lua-Lua rakibinden sıyrılıyor fakat Uğur Çiftçi, Lomano Lua-Lua'yı çekerek faul yapıyor ve hakem sarı kartını Uğur Çiftçi için kullanıyor.

81'SubstitutionGençlerbirliği maçtaki ikinci değişikliği hakkını kullanıyor. Oyundan çıkan isim Doğa Kaya olurken oyuna dahil olan isim Uğur Çiftçi oluyor.

79' Ceza sahasının gerisinden serbest vuruş kazanan Çaykur Rizespor takımında topun başına Ali Adnan geçiyor. Ali Adnan sola ayağı ile kaleyi düşünerek sert vuruyor fakat top yerden sektikten sonra kaleci Johan Dahlin'in kucağında kalıyor.

77'SubstitutionGençlerbirliği takımında ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Oyundan çıkan isim Guido Kocer olurken yerine giren isim Deniz Naki oluyor.

76' Sol kanatta topla buluşan Dusko Tosic ortasını yerden altıpas çizgisi üzerine doğru yapıyor. Topa birlikte hareketlenen Ousmane Viera ve Bogdan Stancu oluyor. İkili mücadele esnasında Bogdan Stancu sağ ayağı ile topu ağlara yolluyor fakat hakem Volkan Bayarslan bu pozisyonda Bogdan Stancu'nun Ousmane Viera'ya faul yaptığı kararı vererek golü geçersiz sayıyor.

76'OffsideMurat Duruer'in uzun pasına sol kanatta hareketlenen Deniz Kadah için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

76' Sol kanattan başlayan atakta Ali Adnan pasını Ümit Korkmaz'a veriyor. Ümit Korkmaz ceza yayının sol köşesinde topla buluştuktan sonra topu sağını alıyor ve şutunu çekiyor fakat kaleci Johan Dahlin topu rahatlıkla kontrol ediyor.

73' Sol kanattan atağa destek veren Dusko Tosic topla buluştuktan sonra ceza sahası içerisine ortasını yapıyor fakat Çaykur Rizespor defansında Ousmane Viera topu uzaklaştırıyor.

70'YellowHakem Volkan Bayarslan, Gençlerbirliği oyuncusu Guido Kocer'e itirazlarından dolayı sarı kart gösteriyor.

68' Sol kanatta topla buluşan Lomano Lua-Lua sağ ayağı ile altıpas içerisine ortasını yapıyor fakat topa kimse dokunamıyor ve top kalenin sağından kaleci Johan Dahlin'in kontrolünde auta gidiyor.

66' Orta sahada yükseklik kazanan topu kontrol etmek isteyen Jean-Jacques Gosso topa eliyle müdahele ediyor ve hakem serbest vuruş kararı veriyor.

65'YellowSarı kart pozisyonuna yedek kulübesinde itiraz eden Sedat Bayrak hakem Volkan Bayarslan tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

65'YellowOrta sahada topla buluşan Nizamettin Çalışkan topla birlikte ilerlemek isterken Kıvanç Karakaş tarafından yere düşürülüyor ve hakem sarı kartını Kıvanç Karakaş'a gösteriyor.

62'AssistGolde asisti yapan isim Filip Holosko oluyor.

62'GoalGOOLLL!! Çaykur Rizespor Ümit Korkmaz ile beraberliği yakalıyor. Orta sahada topla buluşan Hakan Aslantaş pas hatası yapıyor ve Filip Holosko topu önünde buluyor. Sol kanatta topla birlikte hızla ilerleyen Filip Holosko ceza sahasına girdikten sonra penaltı noktası üzerine koşu yapan arkadaşı Ümit Korkmaz'a pasını veriyor. Ümit Korkmaz sağ ayağı ile topu boş kaleye göndererek takımı adına golünü kaydediyor ve durum 1-1 oluyor.

61'SubstitutionÇaykur Rizespor maçtaki üçüncü ve son değişiklik hakkını kullanıyor. Oyundan çıkan isim Leonard Kweuke olurken oyuna dahil olan isim Deniz Kadah oluyor.

59' Defanstan gelen uzun topu göğsü ile kontrol etmek isteyen Bogdan Stancu topa eliyle müdahele edince hakem Volkan Bayarslan serbest vuruş kararı veriyor.

58' Orta alanda kazanılan top sonrası Mervan Çelik pasını Hakan Aslantaş'a veriyor. Ceza sahasının gerisinde kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Hakan Aslantaş'ın şutunda top kalenin solundan auta gidiyor.

56' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda Murat Duruer pasını Koray Altınay'a veriyor. Topu alır almaz Koray Altınay ceza sahasına ortasını yapıyor fakat top herkesi aşarak ters taraftan uzaklaşıyor.

55'BlockedShotKısa paslaşmalar sonrası ceza yayının gerisinde topla buluşan Ali Adnan sol ayağı ile şutunu çekiyor fakat top Hakan Aslantaş'a çarparak kornere çıkıyor.

54' Gençlerbirliği ikinci gole çok yaklaşıyor! Sol kanatta topla buluşan Dusko Tosic sol ayağı ile ceza sahası içerisine ortasını yapıyor. Altıpas çizgisinin biraz gerisinde topa iyi uzanan Guido Kocer kafa vuruşunu yapıyor fakat top önce sağ direğe daha sonra sol direğe çarparak oyun alanına geri dönüyor ve Çaykur Rizespor defansı topu uzaklaştırıyor.

53' Maçın bu dakikalarına kadar topla oynama yüzdelerinde az da olsa Gençlerbirliği takımının önde olduğu gözüküyor.

50' Maçın ikinci yarısının ilk dakikaları karşılıklı fauller ile sık sık duruyor.

46' Orta alanda topla buluşan Filip Holosko topla birlikte ilerledikten sonra ceza yayı üzerinde bulunan Leonard Kweuke'ye pasını veriyor.Leonard Kweuke topla buluşur buluşmaz sağ ayağı ile yerden şutunu çekiyor fakat Johan Dahlin topu rahatlıkla kontrol ediyor.

46'SubstitutionÇaykur Rizespor ikinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlıyor. İlk değişiklikte oyundan çıkan isim Liban Abdi olurken yerine giren isim Filip Holosko oluyor. İkinci değişiklikte ise Kağan Söylemezgiller kenara gelirken oyuna dahil olan isim Ümit Korkmaz oluyor. Çaykur Rizespor takımının böylece bir oyuncu değişikliği hakkı kalıyor.

46' Maçın ikinci yarısı hakem Volkan Bayarslan'ın düdüğü ile başlıyor.

45' Volkan Bayarslan ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve Gençlerbirliği devreye 1-0 önde giriyor.

45' Sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Ali Adnan sol ayağı ile direk kaleyi düşünüyor. Plase bir vuruş düşünen Ali Adnan'ın şutunu kaleci Johan Dahlin yere yatarak iki hamlede kontrol etmeyi başarıyor.

45' İlk yarının sonuna en az 1 dakika ilave ediliyor.

43' Sol kanattan kazanılan serbest vuruşta Murat Duruer pasını Ali Adnan'a veriyor. Ali Adnan sol taraftan ceza sahasına girer girmez topu sağına çekiyor ve çok sert vuruyor fakat kale ağzında Gençlerbirliği defansında Hikmet Balioğlu son anda topu uzaklaştırıyor. Uzaklaşan top havalanarak ceza yayı üzerinde bulunan Murat Duruer'in önüne düşüyor. Murat Duruer sol ayağı ile gelişine şutunu çekiyor fakat top farklı bir şekilde auta gidiyor.

42' Çaykur Rizespor gole çok yaklaşıyor! Sağ kanatta topla buluşan Ahmet Yılmaz Çalık ortasını yapıyor fakat defans topu uzaklaştırıyor. Uzaklaşan top Leonard Kweuke'nin önünde kalıyor ve pasını sol tarafında bulunan Ali Adnan'a aktarıyor. Ceza sahası dışından şansını deneyen Ali Adnan sol ayağı ile çok sert vuruyor fakat kaleci Johan Dahlin yatarak topa son anda müdahelesin yapıyor ve top üst direğe de çarptıktan sonra kornere gidiyor.

38' Ceza sahasının biraz gerisinden kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Murat Duruer sol ayağı ile ortasını yapmak istiyor fakat top direk kaleye yönelerek Johan Dahlin'in kucağında kalıyor.

37'CornerSağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Murat Duruer ön direğe doğru yerden ortasını yapıyor fakat o noktada bulunan Dusko Tosic topu uzaklaştırarak taça gönderiyor.

36' Sağ kanatta topla buluşan Koray Altınay ceza sahasına ortasını yapıyor fakat top kimseye değmeden ters taraftan uzaklaşıyor.

33'YellowSağ taraftan topla birlikte ilerlemek isteyen Kıvanç Karakaş'a Mervan Çelik yerden kayarak sert bir müdahelede bulunduğundan dolayı hakem tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

31'AssistGolün asistini yapan isim Jean-Jacques Gosso oluyor.

31'GoalGOOOLL!! Gençlerbirliği Guido Kocer'in attığı gol ile 1-0 öne geçiyor. Sol kanattan kazanılan taç atışında Dusko Tosic topu Bogdan Stancu'ya aktarıyor. Bogdan Stancu tek top oynayarak biraz gerisindeki Jean-Jacques Gosso'yu görüyor. Orta alanda topla buluşan Jean-Jacques Gosso sağ tarafta hareketlenen Guido Kocer'e pasını veriyor. Ceza yayının sağ tarafında topla buluşan Guido Kocer topu soluna çektikten sonra yerden çok düzgün vurarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydediyor.

30' Sağ kanatta topla buluşan Guido Kocer topu soluna çekip ortasını altıpasa doğru yapıyor. Çaykur Rizespor defansında Koray Altınay riskli bir şekilde topa ayak koyarak kalenin hemen yanından topu kornere gönderiyor.

28' 

28' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta Guido Kocer topun başına geçiyor ve ceza yayı üzerinde bulunan Nizamettin Çalışkan'a doğru ortasını yapıyor. Ceza yayı üzerinde bulunan Nizamettin Çalışkan sağ ayağı ile gelişine sert vuruyor fakat top farklı bir şekilde auta gidiyor.

26' Sol tarafta topla buluşan Ali Adnan ceza sahası içerisine doğru ortasını yapıyor fakat Gençlerbirliği defansı topu uzaklaştırmayı başarıyor.

25'BlockedShotOrta sahada başlayan Çaykur Rizespor atağında sol tarafta topa sahip olan Liban Abdi'nin pasıyla topla buluşan Murat Duruer kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan yaklaşık 30 metreden sol ayağı ile şutunu çekiyor fakat top ceza sahası içerisinde bulunan Ahmet Yılmaz Çalık'ın kafasına çarparak uzaklaşıyor.

22'FoulDefanstan gelen uzun topa orta sahanın biraz ilerisinde beraber yükselen Bogdan Stancu ve Kağan Söylemezgiller oluyor fakat hakem Kağan Söylemezgiller'in rakibine sıçrarken yapmış olduğu müdaheleyi faul olarak değerlendiriyor.

20' Sağ kanatta topla buluşan Guido Kocer topla birlikte ceza sahasının sağ köşesine ilerledikten sonra sol ayağı ile yerden şutunu çekiyor fakat bu zayıf vuruşta top kalenin solundan auta çıkıyor.

18' Ceza sahasının biraz gerisinde sağ tarafta topla buluşan Lomano Lua-Lua ara pası ile Leonard Kweuke'yi hareketlendiriyor. Ceza sahasının sağ tarafında son çizgide topla buluşan Leonard Kweuke yerden ortasını yapıyor fakat top defansta bulunan Dusko Tosic'e çarparak kaleye yöneliyor ve kaleci Johan Dahlin'in ellerinde kalıyor.

15'CornerGençlerbirliği sağ kanattan köşe vuruşu kazanıyor. Topun başına geçen Guido Kocer sol ayağı ile altıpasın içine ortasını yapıyor fakat Çaykur Rizespor defansında Ousmane Viera topu uzaklaştırmayı başarıyor.

15'CornerSol kanattan kazanılan kornerde Nizamettin Çalışkan arkadaşı Dusko Tosic ile paslaşıyor. Sol kanatta tekrar topla buluşan Nizamettin Çalışkan sağ ayağı ile arka direğe doğru ortasını yapıyor fakat kaleci Serkan Kırıntılı kalesini terk ederek tek eliyle topu tokaylıyor ve kornere gönderiyor.

14'CornerSol kanattan kazanılan kornerde topun başına geçen Nizamettin Çalışkan altıpas içerisine ortasını yapıyor fakat Giray Kaçar topu uzaklaştırmayı başarıyor.

10'BlockedShotDoğa Kaya'nın atmış olduğu uzun pas ile sol kanatta son çizgide topla buluşan Dusko Tosic rakibinden sıyrıldıktan sonra ceza sahası içerisinde kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan sağ ayağı ile şutunu çekiyor fakat Çaykur Rizespor defansında Koray Altınay araya ayağını koyarak bu şutu engellemeyi başarıyor.

9' Sol kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Murat Duruer ön direğe doğru ortasını sert bir şekilde yapıyor fakat Gençlerbirliği defansında Ahmet Yılmaz Çalık topu uzaklaştırıyor.

8'YellowSol kanatta topla birlikte ilerleyen Lomano Lua-Lua topu önüne attıktan sonra rakibi Doğa Kaya'nın yandan kayarak yapmış olduğu sert müdahele ile yerde kalıyor ve hakem Doğa Kaya için sarı kartını kullanıyor.

6'BlockedShotOrta sahanın biraz ilerisinde topla buluşan Lomano Lua-Lua pasını ceza yayının biraz gerisinde bulunan Liban Abdi'ye aktarıyor. Topu alır almaz yüzünü kaleye dönen Liban Abdi sağ ayağı ile şutunu çekiyor fakat top hemen önündeki Ahmet Yılmaz Çalık'a çarparak uzaklaşıyor.

6' Maçın bu dakikaları karşılıklı top kayıpları ile geçiliyor.

3'FoulOrta sahanın biraz önünde topla buluşan Mervan Çelik hızla ilerlemek isterken Kağan Söylemezgiller'in yaptığı müdahale ile yerde kalıyor ve hakem bu pozisyonu faul olarak değerlendiriyor.

1' Hakem Volkan Bayarslan maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maça Gençlerbirliği takımı başlıyor.

MÖ Hakem Volkan Bayarslan maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maça Gençlerbirliği takımı başlıyor.

MÖ İki takım da sahaya çıkıyor. Karşılaşma birazdan başlayacak.

MÖ Konuk ekip Gençlerbirliği'nde Özgür İleri, Radosav Petrovic ve Nemanja Tomic sakatlıkları nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecekler.

MÖ Ev sahibi Çaykur Rizespor'da Oğuzhan Berber bu maçta forma giyemeyecek.

MÖ Gençlerbirliği sezon öncesi katıldığı TSYD Kupası'nda 2 maç oynadı. Bu maçlardan tekini kazanırken diğer maçı mağlup tamamladı.

MÖ Çaykur Rizespor sezon öncesi oynadığı 6 hazırlık karşılaşmasında 3 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

MÖ Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon bu iki ekip yine ligin 1. haftasında Rize'de karşı karşıya gelmişlerdi. 17.08.2013 tarihinde oynanan karşılaşma Çaykur Rizespor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona ermişti.

MÖ Konuk ekip Gençlerbirliği ise geçen sezonu; 34 maçta 13 galibiyet 6 beraberlik ve 15 mağlubiyet alarak toplamda 45 puan aldı ve 9. sırada bitirdi.

MÖ Ev sahibi Çaykur Rizespor geçen sezonu; 34 maçta 10 galibiyet 12 beraberlik ve 12 mağlubiyet alarak toplamda 42 puan topladı ve 13. sırada bitirdi.

MÖ Yine bu 26 maçta Çaykur Rizespor fileleri 23 kez havalandırırken, konuk ekip 40 gol ile rakibine karşılık verdi.

MÖ İki ekip daha önce 26 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda ev sahibi Çaykur Rizespor 5 kez galip gelirken konuk ekip 15 maçı kazanmayı bildi. Aralarındaki diğer 6 maçta ise eşitlik bozulmadı.

MÖ Saat 21:00'da başlayacak olan mücadele Yeni Rize Stadı'nda oynanacak olup bu karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

MÖ Spor Toto Süper Lig 2014/2015 sezonu açılış haftasında Çaykur Rizespor evinde Gençlerbirliği'ni ağırlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.