Öne Çıkanlar Djokovic Ulviyya Tagizade Oscar ödül törenind Hatice Master visesi Murray Auchincloss Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Avukat Yaşar Doğan Yeni Boğaziçi Trabzonspor UK

Bu haber kez okundu.

Cüneyt Çakır'a Katar'dan davet

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, Katar Yıldızlar Ligi'nin (Qatar Stars League) açılış maçında bu akşam oynanacak  El Jais-El Wakrah müsabakasını yönetecek" denildi. Lekhwiya kentinde yer alan Abdullah Bin Khalifa Stadı'nda yerel saatle 20.45'te başlayacak maçta Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını, Bahattin Duran ve Tarık Ongun'un yapacakları belirtildi. FIFA Dünya Kupası'nda 3 maç yöneterek başarılı bir performans ortaya koyan Cüneyt Çakır ve ekibinin, Katar Futbol Federasyonu'ndan bu maç için özel davet aldıkları vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.