Öne Çıkanlar maç saat kaçta Demir Leydi Ambargoed Yeşim Güzelpınar Saniye Unal İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali Şenol Bayram

Bu haber kez okundu.

Galatasaray Lucas Podolski transferinde Juventus engeline takıldı

Arsenal ile çalışmalara 11 Ağustos’ta başlayan ve bu yüzden de Beşiktaş ile oynanan ilk maçta forma giyemeyen Lukas Podolski, yaz transfer dönemi bitmeden İngiltere’den ayrılabilir. Alman yıldızla Galatasaray’ın yakından ilgilendiği biliniyor fakat devreye bir başka dev ekip daha devreye girdi.Sky Italia’nın haberine göre Golcü arayışı içerisinde olan Juventus, Lukas Podolski için kulübü Arsenal ile temasa geçti. Alvaro Morata’nın uzun süreli sakatlığının ardından çok yönlü bir hücum oyuncusu arayışı içinde olan Torino ekibinin Podolski’de karar kıldığı belirtiliyor.Takımın CEO’su Beppe Marotta da geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada hücuma bir takviye yapmayı planladıklarını ifade etmişti.Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger ise Everton maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında herhangi bir oyuncuları için transfer teklifi gelmediğini dile getirmişti.Öte yandan Podolski’nin Türkiye temsilcisi Ali Pektaş bugün Radyospor’dan Özgür Sancar’a yaptığı açıklamada yıldızı oyuncunun Galatasaray’ı yakından takip ettiğini ve teklif gelirse düşünebileceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.