Öne Çıkanlar ingiltere londra maç ne zaman No Tax for Genocide Oscar 2024 Ödül Töreni Londra TTFF veteran Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları Tugay Durak Birleşik Krallık İngiltere Göçmenlik Sistemindeki y

Bu haber kez okundu.

Oğuzhan Özyakup'a Avrupa'dan dev talip

Sezon başında Arsenal’den transfer edilen Oğuzhan Özyakup, ligin ilk haftalarında oynama şansı bulamadı. Ancak formayı kaptıktan sonra da hem Samet Aybaba’nın vazgeçilmezi oldu, hem de taraftarların gönlünde taht kurdu. Müthiş bir çıkış yakalayan 20 yaşındaki futbolcu, Ajax’ın da dikkatini çekti.

Yıldız oyuncusu Christian Eriksen’i Avrupa’nın büyük bir kulübüne satmaya hazırlanan Ajax, bu oyuncunun yerini Oğuzhan Özyakup’la doldurmak istiyor. Bu nedenle başarılı orta saha oyuncusunu yakın takibe aldılar. Birçok maçını izleyip, çok iyi bir çıkış yakaladığını gördüklerinden, transfer için kolları sıvadılar.

Hollanda ekibinin teknik patronu Frank de Boer, transfer için 6 milyon Euro’yu (14 milyon TL) gözden çıkardı. Beşiktaş, sezon başında genç yıldızı 500 bin Euro’ya transfer etmiş ancak sözleşmesine, “Bir dahaki satışın yüzde 25’i Arsenal’e ödenecek” maddesi konulmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.