Öne Çıkanlar Djokovic Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice En İyi Britanya Yapımı Film Master visesi Murray Auchincloss Sivasspor

Bu haber kez okundu.

AB Birliği Bakanı Bozkır, '2015 seçimlerini başarılı bir şekilde geçirmeliyiz

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, AK Parti Esenler 5. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, siyasete gözlerini İstanbul'da açtığını belirterek, siyasetin merdivenlerinde ilk adımlarını atmalarını sağlayan Esenler'e teşekkür etti. Esenler'i diğerlerinden farklı kılan birçok özelliğin olduğunu dile getiren Bozkır, "Burada kardeşlik var, dostluk var, vefa var, heyecan var, çalışmak var, var, var, var. Böyle bir ilçede, böyle bir belediye başkanı, ilçe başkanı olması da normal" diye konuştu.
Bozkır, AK Parti olarak bugüne kadar alın teriyle çalışarak, Türkiye'yi hep ileriye doğru taşıdıklarını ifade ederek, şunları kaydetti: "Ama çok daha fazla çalışmamız, birlik ve beraberlik içerisinde birbirimize destek olarak, birbirimizin önünü kesmeyerek, yola devam etmemiz lazım. Türkiye'nin önüne her zaman bu fırsat çıkmaz. Çok büyük bir fırsat çıktı. Tabii bugünlere gelmemizde AK Parti'nin, Cumhurbaşkanımızın, bütün emeği geçenlerin ve sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nu da şükranla anıyoruz ve onlar için çalışmalarımız her zaman için devam edecek."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.