Öne Çıkanlar İngilterede sigara Erdoğan Sıcak öldü Mehmet Mimoğlu kktc ingiltere sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram Müzik dünyasının

Bu haber kez okundu.

Londra Belediye'si önünde Duran adamlar karanfil dağıttı

Avrupa Ajansı (AVA) Ayşad Gülekli/Londra-İngiltere’nin başkentinde Londra Büyükşehir Belediyesi önünde, Gezi Parkı eylemlerinde yaşamını yitiren ve yaralananlar anısına, klasik müzik eşliğinde 30 Haziran saat 16:00 ’da protesto gösterisi düzenlendi. Bir çok Türk ve İnglizlerin yanısıra yabancıllarında katılımının gözlemlendiği protestoda İngilizce yazılar, görseller ve Türk bayraklarıyla duran adam eylemi gerçekleştirildi. Yüzü aşkın protestocu Tower Bridge'e karşı sessiz bir şekilde durdu. Karanfil ve İngilizce yazılar o esnada alandan geçen bir çok kişinin de dikkatini çekti. Eylemde hiçbir örgüt veya kuruluşun bayrağı yoktu. Protestoya katılan kalabalık yine sessiz bir şekilde bölgeden ayrıldı. Türk asıllı olduğu söylenen Osmanı nazırı Ali Kemal’in torunu olan Londra Büyükşehir Belediyesi Başkanı Boris Johnson’un  görev binası önünde yapılan Gezi Eylemi ve Duran adam Adam protestosu başarılı geçti. Gösteri,TGB İngiltere, İngiltere ADD, Anadolu Kültür Merkezi, CHP İngiltere Dayanışma Derneği ve Kıbrıs Türk Cemiyeti tarafından organize edildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.