Öne Çıkanlar Apple YÖK Aras Ganidağlı londra Mortgage Nina Bowers kral V Henry Shakespeare Globe tiyatro İngiliz Krallar oyunu İngiliz milliyetçiliğinin Philip Arditti

Bu haber kez okundu.

Yine Avrupa Başkenti yine Türk mahallesi yine cinayet

AVRUPA AJANSI (AVA) MAHİR TAN/LONDRA-Polis tarafından Muhammed Hussein olarak tanımlanan 19 yaşındaki bir genç Lower Edmonton bölgesinde silahla vurularak öldürüldü. 1 Nisan 2013 tarihinde çağrı üzerine Edmonton ,Bounces Road’a giden polis yerde uzanan bir cesetle karşılaştı. Çevrede yaşayan tanıkların verdiği bilgilere göre iki gurup arasında çıkan bir sürtüşme sonunda öldürülen genç , milliyeti henüz açıklanmayan 19 yaşındaki Muhammed Hussein. Edmonton Polisi tarafından verilen bilgilere göre 1 Nisan günü akşamı 9. 30 sıralarında Bounces Rd. daki bir Kebab Shop önünde meydana gelen olayda Muhammed Hussein tabanca ile vuruldu. Bölgede yaşayan Alexandra  Koohi adındaki kadın, polise verdiği ifadesinde, 1 Nisan günü akşam saatlerinde Bounces Road üzerindeki bir kebab dükkanı önünde iki gurubun yüksek sesle tartıştıklarını duyduğunu bir saat sonra da iki el silah sesi ve bir çığlık duyduğunu belirtti.  Yerde yatan genci kurtarmak için çevredekilerin yardım ettiklerini gördüğünü söyleyen Koohi , göğsünden vurulan Muhammed Hussein’in kurtarmak için gömleğini makasla kestiğini söyleyerek, olay yerinden üç kişinin kaçtığını sözlerine ekledi.

 İki yıl önce de aynı sokakta bir genç öldürülmüştü

Edmonton bölgesi son yıllarda önemli bir güvenlik zafı içinde. 1Nisan günü 19 yaşındaki bir gencin hayatını kaybettiği Bounces Road çevresinde Nisan 2011 tarihinde de bir Türk genci öldürülmüştü. Londra’da Türklerin en yoğun olarak yaşadığı bir bölge olan Aşağı Edmonton yöresinde gençler arasında çeteleşme ve buna bağlı olarak işlenen  suçlarda son yıllar içinde önemli bir artış görüldü. Çevrede yaşayan Türkler polis ve ilgili kurumlara sokak suçlarında artış ve gençlerde suç eğiliminin yükselmesi  nedeniyle çok sayıda şikayette bulunduklarını belirtiyorlar.  

dmonton Polisi olaya ilişkin olarak yaptığı açıklamada henüz bir tutuklama olmadığını söyleyerek,olayla ilgili bilgisi olanların 0208 34538 65 ya da Crimestoppers 0800 555 111 numaralı telefonları aramalarını istedi. 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.