Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi Trs Aytac Cash Carry Birleşik Krakllık gıda sektköründe Aytac uk Bursa Kebap Evi ingiltere

Bu haber kez okundu.

Aksu Ailesinin Dillere Destan Düğünü

Avrupa Ajansı (AVA) Ayşe Kambir/Londra-Birleşik Krallık ülkelrinden İngiltere’nin başkenti Londra’nın başarılı iş adamlarından olan Gürsel Aksu, oğlu Özcan Aksu için dillere destan bir düğün organize etti. Sahibi olduğu Kervan Düğün Salonu bugüne dek bir çok çiftin düğününe ev sahipliği yapmıştı. Şimdi sıra kendi evladının mürvetini görmeye gelmişti ve bu özel gün için uzun hazırlıklar yapıldı. Herşeyin kusursuz geçmesi ve konukların rahatı için her detay düşünüldü. 

Evliliğe adım atan, iyi günde, kötü günde bir ömrü beraber geçirmeye karar veren Aslı ve Özcan’ın mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Tüm iyi dilekler ve dualar onlar içinde o akşam.

2000’nin üzerinde davetlini katıldığı düğüne 3 salon yetmedi. 

Kervan Düğün Salonu’nun tüm bölümleri, Londra’nın yanı sıra Türkiye ve diğer ülkelerden gelen misafirlere hazırlandı. Özel hazırlanan 3 salonda, 3 ayrı müzik gurubu konuklara eğlenceli saatler yaşattı.  Geceyi ölümsüzleştirecek olan Video ve resim çekimlerini Londra’nın tanınan 2 stüdyosu Platin ve Berfin üstlendi. 

Rüya düğünde genç çiftin ve ailelerinin mutlulukları görülmeye değerdi. Bu en güzel günlerinde onları yanlız bırakmayan yakınları, genç çifti hediye yagmuruna tuttu. 

Bizlerde Avrupa Medya Gurubu olarak genç çifte uzun ve mutlu bir ömür diliyoruz.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.