Öne Çıkanlar Demir Leydi Ambargoed Saniye Unal İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Sırrı

Bu haber kez okundu.

Kraliyet yumurtası yemek istermisiniz

Mahir Tan (AVA) Londra- Büyük Britanya, İngiltere'nin başkenti Londra'da, Kraliyet yumurtası yemek istermisiniz? Hüseyin Özer, Londra’nın ünlü ‘Sofra Lokantaları’ Dükalığı’nın sahibi. Yiyecek ve lokantacılık alanında ‘bayrak yarışçısı’ gibi. Türkiye’nin Londra’da sergilediği herşeyde onunda damgası var. Türk mutfağı ve Türkiye ile ilgili herşey Hüseyin Özer ismi ile birlikte anılıyor. Londra’da Hüseyin Özer ve onun restorantlarında bir başka özellik daha var ; Kraliyet. İngiltere’nin yani  Kraliçe’nin ülkesinde ve onun başkentinde yaşıyoruz. Bunun lokantacılık sanatında da hissediyor ve hissettiriyor Özer. Orada bir kahvaltı ederseniz siz de nerede olduğunuzu algılayacaksınız. Kahvaltıda yumurtalara dikkat edin. Bir ‘ilk’ bunlar. Bir ‘en’.. Yumurtalar ‘Buckingham Palace’ ta yenilenlerden.. ‘Royal Eggs’ yani. Kraliçe’ye servis edilen yumurtalarla kahvaltı ediyorsunuz. İnanmıyorsanız Özer’in servis elemanları getirip ‘kraliyet damgalı yumurtaları’ gösteriyor size. Krallara layık bir kahvaltı var Özer’de.. Siz  de herşeye layıksınız..


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.