Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Kadın Platformu'na sanatçı desteği

Türkiye’de Malatya ezgileriyle müzik  dünyasında çıkış yapan ünlü sanatçı Nusret Gümüşboğa, İngiltere  Kadın Platformu ve Briht Steps Organizasyonu girişimiyle 27 Nisan’da özel bir konser verecek. Cyprus Meze Bar’da sahneye  çıkacak olan sanatçı, Londra’ya yeniden  gelip  sahne alacağı için mutlu olduğunu belirterek, “- Kasım ayında Ankara anlaşlaşmasıyla çalışma ve oturma iznimi aldım. İngiltere’de bu nedenle çalışmalarımı  yürütmem  çok daha kolaylaştı. Londra’daki dostlarım ve sanatseverlerle  yeniden  buluşacağım  için  sevinçli  ve heyecanlıyım. Londra çok kültürlü  ve çok renkli bir  sanat merkezi.  Her sanatçının sahne almak istediği bir platform ” dedi. Nusret Gümüşboğa,  geçtiğimiz  yıl  Turkish  Forum UK’nin düzenlediği Türk Festivalinde sahne almış  ve  Londra’lı  müzikseverleriyle ilk buluşmasını  gerçekleştirmişti. Sanatçı  geçen yıl ayrıca birçok derneğin gecesine de katılarak,  sosyal sorumluluk projelerine destek vermişti.İstanbul ve Londra’da sahne  çalışmalarını sürdüren sanatçı, İngiltere Kadın Platformu’nun Aile İçi Şiddete Hayır Projesine de aktif görev alarak, projeye destek veriyor. Sanatçının, ayrıca 5 Mayıs’ta The Grill Bar’da,  Maldon Essex  ve İskoçya’da da sahne alacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.