Öne Çıkanlar Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları The Old Church Yasmine Dar londra Azerbaycanın Bağımsızlık Günü Girne Üniversitesi Edmonton Rovers Leyla Aydemir ingiltere cocuk İngiltere 23 nisan

Bu haber kez okundu.

EFES2  yeni müzisyenlerle farkı açıyor

Londra'da her gece canlı müzik yapan kentin en büyük Türk müzikholü kemanist-solist Hızır Battal ve org sanatçısı Murat Sadi ile daha fazla müzik daha fazla kalite peşinde. Önümüzdeki haftalarda başlayacak olan fasıl heyetiyle birleşince Türk müzik kalitesi ve kültürü artık her gece Londra'da müzik ve eğlence severlerin önünde favori seçim şansı olarak duruyor. Kuşkuya yer yok ki artık Londra sahnelerinin en güzel ve en yetenekli Assolisti olarak yerini sağlamlaştıran Yıldız Rezva, EFES 2'nin  en önemli "cazibe merkezi" olarak her gün artan sayıda izleyiciyi müzik salonuna topluyor. Yıldız'ı izlemek ve dinlemek sizin için bir tür "kazanılmış hak"oluyor EFES 2 nin 150 kişilik salonuna girdiğinizde.

 Müzisyenlerle rehersal
18 mart pazar gecesi EFES 2 de ilk kez sahneye çıkan Kemanist Hızır Battal ve Orgçu Murat Sadi yeni çalışma mekanını hi yadırgamadılar.  6 yaşından beri kemanıyla birlikte yaşayan sanatçı Hızır Battal,Londra'da  Türk sanat müziğinin önemli bir ismi olmayı hakettiğini ilk geceden kanıtladı. Kısa bir görüşme yaptığımız Hızır Battal, "Londra'da Türk mekanlarının en büyük sorununun küçük işyerleri ve kabul edebildikleri müşteri sayısının azlığı olduğunu" söylüyor.Bu durumun yarattığı ekonomik sorunlar nedeniyle az sayıda sanatçı çalıştırabildiklerini ve programların zayıf kaldığını belirten Hızır Battal "işte bu nedenle EFES 2 deyim." diyor. 150 kişilik salonu, Londra'nın en eski et lokantası ve kaliteli müşterisi ile hergece müzik yapabilen tek eğlence merkezinde müzik yapmak beni bir sanatçı olarak da tatmin ediyor" diyen Battal, Yıldız Rezva gibi hızla yükselen bir assolistle çalışmak ayrı bir kazanım bizim için" diyerek ilk gecesine başladı. EFES 2’nin kadrosuna yeni katılan bir başka yetenek de 15 yıldan beri Londra'da orguyla müzik yapan Murat Sadi oldu. Böylece EFES 2 ye uğrayan müzik ve eğlenceseverlerin bu güzel eğlencemerkezini bütün gece terketmemeleri için 3 neden saymış oluyorum sizlere; Birinci neden Yıldız Rezva nın bizzat kendisi. İkinci neden Klarnetin vatanı Bulgaristan doğumlu Türk sanatçı Tansel Günaydın ile birleşen Hızır Battal ve Murat Sadi .. Üçüncüsü ise tahmin edilecei gibi EFES 2 nin deneyimli servis kadrosu ve Bolu Dağı et yemekleri..     

 175-177 Great Portland Street, London, W1W 5PJ adresinde hizmet veren Efes 2’de rezervasyon yaptırmak isteyenler için telefon ve fax numarası; 020 7436 0600. Ayrıca [email protected] internet adresine de mail atarak Efes 2’ye ulaşabilirsiniz.

FOTO
1
Sahnelerin en güzel assolisti Yıldız Rezva
2
Yıdız Rezva yeni başlayan sanatçılarla provada
3
Atatürkün sevdiği şarkıları söyleyecek olan klarinet ustası Tansel Günaydın
4
Hızır Battal
5
Murat Sadi
6
Efes 2’de eğlence tam gaz
7
Misafir Sanatçı burçin
8
Kaliteli aile eğlencesi Efes 2’de
9
Gençler Efes ‘ de eğleniyor

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.