Öne Çıkanlar İngilterede sigara Erdoğan Sıcak öldü kktc ingiltere sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram Müzik dünyasının İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt

Bu haber kez okundu.

Talent Unlimited, Yeni Yıla Müzik Festivaliyle Başlıyor

Müzik dalında yetenekli gençlere yardım etmek ve onlara sponsor bulmak amacıyla Canan Maxton tarafından kurulan “ Talent Unlimited”  vakfı, yeni yılda 4 etkinlikle sanatseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.Vakfın kurucusu Canan Maxton, ilk etkinliğin 17 Şubat Londra’daki Steinway Hall’da yapılacağını belirterek, “ Bizim yardım ettiğimiz müzisyenlerimiz çok güzel yerlere gelerek, müzik dünyasında adlarını duyuruyorlar. Grubumuzdan Emre Engin, 2012 yıli İstanbul Festivali Genç Solisti seçildi. Cansın Kaya ise viyolenseliyle 2013 yılının Istanbul Festivali Genç Solisti oldu. Yetenekli gençlere fırsat tanıyarak, onların ilerlemesini sağlamaya çalışıyoruz” diyerek bilgi verdi.

 

Maxton, 2014 yılındaki diğer etkinlikleri hakkında ise şu bilgileri verdi;

 

“- İlk konserimizi 17 Şubat’da Masterclass The Busch Ensemble tarafından iki genç üçlü grubuna verilecek. Bu etkinlik Steinway Hall’da, saat 18’de başlayacak. Steinway Hall bizi bu konserde misafir ediyor. Giriş icin lütfen bu e-posta adresine başvurun: [email protected]

 

27 Şubat’da genç opera yönetmenimiz Aylin Bozok, Puccini’nin bir operasını, 15 kişi ile  sahneye koyacak. Müzik direktörü Philip Voldman. Böyle bir eserin bizim gibi küçük bir vakıf tarafından sahnelenmesi önemli bir başarı. Aylin Bozok, bu devrin sayılı genç yöneticilerinden. Opera St James’s Church Piccadilly’de 19.00 da başlayacak.

 

31 Mart’da bu kez Cihat Aşkın ve Can Okan bir konser verecekler. Cihat Aşkın bu konseri Talent Unlimited’e yardım amacıyla veriyor. B u konser, Leighton House Müzesinde saat 19.00 da başlayacak. Cihat Aşkın’a bu yardımı için candan teşekkür ediyoruz. Leighton House Turk ve Arap cinileriyle donanmis bir Osmanli evine cok benzer.  Bu müzeyi tanimiyanlara guzel bir firsattir bu konser.

 

Haziran’daki etkinliğimiz ise 25’İnde Kings Place’de olacak. Müzikal ve film müziği üzerinde büyük çalışmalar  yapan ve son derece yaratıcı eserler çıkartan The Piano Brothers bu konseri verecek. Bu konser daha çok bir West End show havasında olacak , ışıklandırması, çift piyanosu, iki piyaniste ilaveten yaylı saz gurubuyla çok hoş bir atmosfer yaratacak.  Konser, saat 20.00 de başlayacak.

 

Talent Unlimited’in yardım ettiği genç yeteneklerimizden Emre Engin önümüzdeki yıl Amerika’da ünlü kemancı Pinchas Zuckerman tarafından eğitilecek. Zuckerman’ın bu yıl sadece 5 öğrenciyi aldığını hatırlatırsam, bunun Emre Engin için ne kadar büyük başarı olduğu ortaya çıkar. Cansın Kara ise daha geçtiğimiz günlerde yeni bir ödül aldı. Yeni akademik yılda o da Almanya’da eğitimine devam edecek. Ayşe Deniz Gökçin’e ise dünyanın her yerinden konser teklifleri geliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.