Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Olympia'ya ulaşım

2014 yılı Cumhurbaşkanlığı seçimleri için kullanılacak seçim alanı olan Olympia, gerek Kensington/Olympia  “Underground” (District) ve “Overground” istasyonunun hemen yanıbaşında bulunması, gerek Hammersmith (Piccadilly ve District) ve High Street Kensington (Circle ve Distrcit) istasyonlarına yaklaşık 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde olması, gerekse 9, 10, 27 ve 28 numaralı otobüs hatları güzergahı üzerindeki konumuyla Londra’nın her yerinden rahatlıkla ulaşılabilecek bir toplanma mekanıdır.

 

Vatandaşlarımız hareket noktalarına göre aşağıdaki ulaşım seçeneklerinden kendilerine uygun olanı tercih ederek oy kullanmaya gitmeleri mümkündür:

Enfield Chase İstasyonu’ndan trenle Finsbury Park İstasyonu’na gidebilir, burada Piccadilly hattına aktarma yaptıktan sonra Earl’s Court İstasyonu’nda District hattına geçip Kensington (Olympia) istasyonunda inebilirsiniz, 

Edmonton Green İstasyonu’ndan trenle Seven Sisters İstasyonu’na gelip Victoria hattına geçebilir, Green Park İstasyonu’nda inip Hammersmith istikametine giden 9 numaralı otobüse binerek Kensington (Olympia) durağında inebilirsiniz.

Enfield Town İstasyonu’ndan ise ya Enfield Chase İstasyonu’na yürüyerek ya da Seven Sisters İstasyonu’na trenle giderek yukarıdaki anlatılan yollardan biriyle ulaşabilirsiniz.

(Sadece 2 Ağustos için) Harringay Green Lanes İstasyonu’ndan Gospel Oak İstasyonu’na trenle, bu istasyondan da Kensington (Olympia) İstasyonu yönüne giden diğer tren hattına aktarma yaparak gelebilirsiniz.

Dalston Kingsland İstasyonu’ndan trenle Highbury & Islington İstasyonu’na gelerek burada Victoria hattına geçebilir, Victoria İstastonu gelindiğinde District hattıyla önce Earl’s Court İstasyonu’na, buradan da Kensington (Olympia) İstasyonu’na giden yine District hattı trenine binerek ulaşabilirsiniz.

Londra dışından gelen ya da Londra’nın diğer muhitlerinden seçim mekanına ulaşmak isteyen vatandaşlarımız, 

a) Piccadilly hattına ulaşarak Hammersmith İstasyonu’na vardıktan sonra yaklaşık 9 dakikalık yürümeyle,

b) District hattına ulaşarak önce Earl’s Court İstasyonu’na, buradan da Kensington (Olympia) yönüne giden yine District hattı trenine binerek,

c) Circle ve District hatları üzerindeki High Street Kensington İstasyonu’na gelerek 12 dakikalık yürümeyle,

seçim mekanına ulaşabilirler.

Dilkat: Overground kullanarak seçim mekanına gelmek isteyen vatandaşlarımızın, 2 Ağustos günü Clapham Junction-Kensington (Olympia) istasyonları arasında, 3 Ağustos günü de yine Clapham Junction-Kensington (Olympia) arası, Willesden Junction-Camden Road arası ve Gospel Oak-Barking arasında trenlerin işlemeyeceğini unutmamaları ve güzergah planlarına buna göre yapmaları önem arzetmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.