Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic

Bu haber kez okundu.

P&G Aile Evi, olimpiyat anneleri için hizmette

Londra 2012 Olimpiyat Oyunları için hazırlanan "annelerin Londra’daki evi", dünyanın dört bir yanından gelen Olimpiyat Sporcuları’nın anneleri ve aileleri için, çocukları Olimpiyat Oyunları’nda yarışırken, dinlenip rahatlayabilecekleri ve birlikte olabilecekleri bir mekân olarak tasarlandı. P&G Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Robert McDonald, "Londra 2012 Olimpiyat Oyunları sırasında 150'den fazla sporcuya P&G markaları aracılığıyla destek vereceğiz" dedi ve şunları söyledi: "P&G her sporcunun arkasındaki gizli kahramana, yani annesine hizmet verecek. Annelere ve ailelere hizmet vermek 175 yıldır bizim işimiz. Bizim amaçlarımızla çok iyi örtüşen bu kampanya, tarihimizdeki en büyük ve en bütünsel kampanya özelliğini taşıyor.” "Annelerin Londra’daki evi" olarak hizmet verecek olan P&G Aile Evi’nin ağırlayacağı isimler arasında, Milli Badmintocu Neslihan Yiğit’in annesi Hürü Yiğit, Milli Atlet Nevin Yanıt’ın annesi Semire Yanıt ve Milli Güreşçi Rıza Kayaalp’in annesi Sevgi Kayaalp ve aileleri yer alıyor.

Türkiye’den sporcu anneleri de P&G Aile Evi’nde ağırlanacak

P&G Aile Evi’nin ağırlayacağı isimler arasında, Milli Badmintocu Neslihan Yiğit’in annesi Hürü Yiğit, Milli Atlet Nevin Yanıt’ın annesi Semire Yanıt ve Milli Güreşçi Rıza Kayaalp’in annesi Sevgi Kayaalp ve aileleri yer alıyor. Açılış töreninde konuşan P&G Global Marka Geliştirme Yetkilisi Marc Pritchard ise Londra’da neden P&G Aile Evi kurdukları ile ilgili şunları söyledi: "Vancouver 2010 Olimpiyat Oyunları sırasında dünyanın faklı yerlerinden gelen annelerin ve ailelerinin oyunlar süresince dinlenip birlikte olabilecekleri bir yer yoktu. Londra’da hizmete açtığımız P&G Aile Evi, annelere ve ailelere ev konforu sunmak üzere tasarlandı. Bu evde annelere özel güzellik bakımlarının yanı sıra Prima Oyun Odası ve Ariel çamaşır yıkama hizmetleri sunuluyor. P&G Aile Evi’nde ayrıca TV izleme ve yemek hizmetlerinin yanı sıra ailelerin evlerindeki sevdikleriyle iletişimlerini sürdürebilmeleri için internet erişim olanakları bulunuyor. P&G Teşekkürler Anne Kampanyasının içeriğinin tam listesi ve ayrıntılı bilgi, fotoğraflar ve videolar için www.PGThankYouMomMediaCenter.com adresini ziyaret edin.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.