Öne Çıkanlar Komedi Gazinosu alkol londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı NHS migren İngilterede migren İngilterede Ulusal Sağlık Birleşik Krallık ülkeleri

Bu haber kez okundu.

Vekilden torpilli kepçe

Vekil Sait, iftar çadırında dağıtılan yemekleri az bulunca dayanamadı, yerinden kalkıp, “ millet otursun vekili hizmet etsin” dercesine kepçeyi alarak çorbaları dağıtmaya başladı. Kepçeleri bol bol dolduran Sait’e yemek bekleyen çocuklardan teşekkür geldi. Milletvekilinden yemek alan vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemediler. Kepçelerin tıka basa dolduğunu gören İlçe Başkanı Kadir Uçar, “vekilden millete torpilli kepçe” diye bağırınca vatandaş gülmekten kendini alamadı.

Resmini çekip Azerbaycan’a göndereceğim

İftar çadırına ilk kez gelen bir Azerbaycanlı kadın, burada ne oluyor diye sorunca, aldığı cevap karşılığında şaşırdı. Azerbaycan’da böyle iftar çadırları yok, bu çok güzel bir şey diyerek tebrik etti. Bu arada yemekleri dağıtanın bir milletvekili olduğunu öğrenince şaşırdı ve fotoğrafını çekeceğim, Azerbaycan’a göstereceğim, dedi. Bunun üzerine vekil Sait, Aliyev’e selam söyle diyerek espri yapınca Azeri kadın cevap verdi, siz de Erdoğan’a selam söyleyin, olur mu?

Karabağlar ’da vatandaşın evine konuk oldu

AK Parti İzmir milletvekili Rıfat Sait ve eşi Sevilay Sait, iftar sonrası Karabağlar ilçesinde ihtiyaç sahibi evleri dolaşarak İlçe başkanlığının yardım paketlerini dağıttılar. Milletvekilinin geldiğini duyan komşular evlere akın etti. Burada vatandaşla sohbet eden Sait, toplanan kalabalıkla Ramazan tebriki yaptıktan sonra ayrıldı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.