Öne Çıkanlar Girişimcilik Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi

Bu haber kez okundu.

Yılın annesi  Halide Polat ile Filiz Short

Avrupa Ajansı (AVA) Londra

Yılın annesi seçildi

Gecede daha sonra yılın annesi belirlendi. Halide Aydın yılın annesi olarak seçildi ve plaketi verildi. Şanslı anne olarak ise Halide Polat ile Filiz Short seçildiler ve plaketlerin aldılar. Daha sonra dernek yönetim kurulu sahneye alındı. Kervan Düğün Salonu Genel Müdürü Erol Gürgür de sahnedeydi.

Limasollular Derneği, Anneler Günü’nü çok özel bir geceyle kutladı. Limasollular Derneği’nin Kervan Banqueting Salonu’nda düzenlediği yemekli etkinliğe, çok sayıda dernek üyesi ve eşleri yanında, KKTC Londra Temsilcisi Oya  Tuncalı, KKTC Kültür Ataşeşi Hasan Kortay, Kıbrıs Türk Konsey Başkanı Ahmet Baştürk ve çok sayıda konuk  katıldı.   Gecede,  Dernek Asbaşkanı Arife Rıdvan  bir konuşma yaptı ve Anneler Günü hakkında şiirii okudu. Dernek Başkanı Emine Sönmez de günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Ardından KKTC  Londra Temsilcisi bir konuşma yaparak konuklara seslendi.  Gecede yemekler yendi, hoş sohbetler edildi. Derneğin özel gecesinde Şarkıcı Kerem sahne aldı.

Herkes üye olabilir

Limasollular Derneği Asbaşkanı Arife Rıdvan Avrupa Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Herkes derneğe katılıp, üye olabilir. Amaç, sosyal ve kültürel paylaşım ve devamlılık. Ayrıca biraraya gelip özlem gidermek, birliktelik sağlamak.  Dertlerin, sıkıntıların paylaşımı. Ayrıc ingiltere de türklerin bir araya gelmesini sağlamak istiyoruz. Bu gibi etknliklerde elde edilen gelir okullara, hastanelere destek için kullanılıyor” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.