Öne Çıkanlar ingiltere maç ne zaman Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu

Bu haber kez okundu.

Londra'da yakın koruma güvenlik ve ilk yardım kursları

İngiltere’de kurulu ilk ve tek Türk profesyonel güvenlik ve eğitim firması Regalis Group, Olimpiyatlar öncesi artan nitelikli güvenlik elemanı talebine cevap üretme amaçlı kurslarına devam ediyor. Yoğunlaştırılmış kurslar arasında; 14 gün süren ‘LEVEL 3 BTEC Yakın Koruma (Bodyguard) Kursu’, 4 gün süren ‘kapı güvenliği’ ve ‘ilk yardım’ kursları yer alıyor.
Kursları başarı ile tamamlayan kursiyerler, uluslararası geçerliliği olan Level 3 BTEC sertifikası sahibi olacaklar ve bu sertifika ile Olimpiyatlarda ve dünyanın herhangi bir yerinde güvenlik sektöründe iş bulma imkanına kavuşacaklar. Yoğun talep gören ve periyodik olarak düzenlenen kurslar için kayıtlar sürüyor.

‘Olimpiyatlarda görev alacak kadro oluşturuyoruz’
2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda hizmet sunacak firmalar arasında Regalis Group’un da yer aldığını kaydeden şirket yöneticisi Erdal Koyuncu, Olimpiyatları marka değerlerini artırma açısından çok önemli gördüklerini söyledi. Bu hedefle çalışmalarını yoğunlaştıran Regalis Group, her kesimden farklı yaş grublarında erkek ve kadınlardan oluşan seçkin bir kadro kuruyor. Regalis, çalışanlarını, verdigi kaliteli eğitimler ile Avrupa’nın önde gelen kurumlarından onaylı ve uluslararası geçerliliği olan profesyonel sertifika sahibi yapıyor.

Regalis Güvenlik’in EDEXCEL, EDI ve SIA (Security Industry Authority) gibi küresel otoritelerden onaylı kurslarında eğitimler asker, polis ve özel dedektiflik geçmişine sahip uzmanlarca veriliyor. 436 Essex Road, Islington, N1 3QP üzerindeki Leroy House'da bulunan Regalis Group’a 0207 704 2555  numaralı telefondan ya da www.regalisgroup.co.uk web sitesinden ulaşmak mümkün

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.