Öne Çıkanlar Anadoludan Mistik Sesler Feryal Clark ingiltere ATRESMEDIA İngiltere restoran İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı Ozan Arif kimdir Avukat Fidan Osoy londra Varis ülseri

Bu haber kez okundu.

Denktaş 'Halk Kürsüsü' ile bölge ziyaretlerini sürdürüyor

Hüseyin TURAN
(AVA)Lefkoşa
Demokrat Parti (DP) “Halk Kürsüsü” ile bölge ziyaretlerini sürdürüyor.
Halk Kürsüsü geçtiğimiz günlerde Serdarlı’da kuruldu. Serdarlı’da DP Genel Başkanı Serdar Denktaş’a, Gazimağusa İlçe Başkanı Fikri Ataoğlu eşlik etti.

Bölge halkının kürsüdeki konuşmalarını dinleyen ve notlar alan Serdar Denktaş, kürsüdeki konuşmalara dayanarak söz alarak, varoluş mücadelesinde en güçlü direniş noktalarından biri olan Serdarlı ve bölgesinin Kıbrıs Türk halkının varlığını korumak için verdiği mücadeleye dikkat çekti.
Serdar Denktaş, merkezden uzak bölgelerde halkın çok daha fazla sıkıntılı olduğunun artık görülmesi ve bu bölgelere devletin daha şefkatle sarılması, el uzatması gerektiğine dikkat çekerek, özellikle gençlerin istihdamı veya iş kurmaları için teşvik edilmesi gerektiklerini kaydetti.
Uzun vadeli kredi imkanları ve vergi muafiyetinin gençlerin işsizlik sorununa çözüm bulacağına inanç belirten Denktaş, vatandaşlarla beraber ağılları da dolaşarak, halkın ağıllar konusundaki sıkıntılarını yerinde görme imkanı buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.