Öne Çıkanlar Leyla Aydemir Komedi Gazinosu alkol Tottenham Hotspur Stadı londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı NHS migren İngilterede migren

Bu haber kez okundu.

EFES 2 Uluslararası eğlence merkezi

 Birkaç hafta önce Kadınlar Günü'nde Arnavut ve Kosovalı adnarın ağzına kadar doldurdukları EFES 2  bu hafta 21 Mart gecesi yüzlerce İran'lının Newruz kutlamasına ev sahipliği yaptı. Londra'nın her gece canlı müzik yapılan tek eğlence yeri olan EFES 2'ye akın eden yaklaşık 200 kişilik İran'lı, Newruz'u "happy new year" sesleri arasında dans edip milli oyunlarını oynayarak kutladılar. Efes2 nin müzisyenleri yanında ,İran'lı şarkıcı Mohsen'i dinleyerek çoşan İranlılar, Londra'da geçmişin Tahran gecelerinden birini yaşadılar. Efes2 nin yeni müzisyen kadrosu eşliğinde Oryantal Taara ve Londra'nın artık şöhreti uluslararası arenaya tırmanan assolisti Yıldız Rezva'yı dinlerek sabahın erken saatlerini bulan İran'lı davetliler,"artık Newruz larda buradayız" diyerek EFES 2’yi terkettiler.

  Peki Efes2,  bunu hep yapacak mı ?
Bu soruya "evet" diye cevap veriyor Efes 2 yöneticileri. "Biz Londra'nın ünlü West End’inde kurulu Londra'nın en büyük müzik ve eğlence merkeziyiz. Bulunduğumuz bölge yabancı toplumlarında adeta bir buluşma ve eğlenme alanı. Özellikle kültürel açıdan kendilerini bize yakın hisseden Arap, İranlı, Arnavut, Rus ve benzeri halklar müzik ve mutfağımızdan zevk aldıkları için sık sık bize geliyorlar ve önemli günlerini EFes 2 de kutluyorlar. Bu bize sadece gurur verir" dediler. Efes 2 Londra'daki alışılmş Türk lokanta ve elence yerlerinden "ayrıldı gidiyor".Hem de açık ara.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.