Öne Çıkanlar çin disk meltepe miting nato suriye operasyon tolga zengin fox tv Guatemala kktc rahip brunson Fenerbahçe Beşiktaş derbisi

Bu haber kez okundu.

IŞİD'in düzenlediği intihar saldırısında 20 kişi hayatını kaybetti

Musul barajı ve Duhok'un Wanke nahiyesi arasındaki bölgede peşmerge özel kuvveti Zerevani güçlerine dün akşam saatlerinde bomba yüklü su tankeri ile intihar saldırısı düzenlendi. Su tankerinin peşmerge birliği yakınındaki kontrol noktasında patlaması sonucu aralarında Zerevani güçlerinin komutan yardımcılarından Tuğgeneral Sefer Herki'nin de bulunduğu 20 peşmerge hayatını kaybetti. Saldırıyı yapan teröristin de öldüğü patlamada 45 peşmergenin de yaralandığı belirtildi.

ÖLENLERDEN 3'Ü TÜRKİYE VATANDAŞI
Duhok'ta bulunan hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği belirtildi. Patlamada yaşamını yitiren 3 peşmergenin Türkiye vatandaşı olduğu ve cenazelerinin memleketlerine gönderileceği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.