Öne Çıkanlar Girişimcilik Özlem Türeci Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Brunel University London Birleşik Krallık burs basvuru Great Scholarships 2023 2024

Bu haber kez okundu.

2014 MEB öğretmen atamaları

Dün Torba Yasa Meclisten geçti. Torba Yasa'dan ise Öğretmenlere büyük bir müjde geldi. Torba Yasa'dan çıkan karara göre Milli Eğitim Bakanlğı (MEB) tarafından 31 Aralık 2014 tarihine kadar 40 bin öğretmen atanacak. 2014 MEB Öğrentmen Ataması'nda da hangi branşlara ne kadar atama yapılacağı merak konusu. Detaylar avrupagazete.com'da. Milli Eğitim Bakanlığının (MEB), 40 bin öğretmen atamasını içeren kadro kontenjanlarına ilişkin açıklaması, "Torba Yasa"nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ve Resmi Gazete'de yayımlanma sürecinin tamamlanamaması nedeniyle ertelendi. MEB tarafından yapılan açıklamaya göre, kodro kontenjanlarına ilişkin çalışmaların Bakanlık ayağı tamamlandı. Ancak duyuru süreci, "Torba Yasa"nın Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından yapılacak. Binlerce Öğretmen adayının gözü kulağı MEB tarafından yapılacak Öğretmen Atamalarında. Öğretmen Atamaları ile ilgili son dakika gelişmeleri avrupagazete.com adresinde sizlerle. Öğretmen Atama Kontenjanları Açıklanması an meselesi olmuştu şimdi ise binlerce öğretmenin yüzü gülecek gibi gözüksede tam bir açıklama da MEB'den geldi.Kontenjanlarının açılanması beklenirken MEB Öğretmen Atama Kontenjanları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmi internet sitesinden duyuruldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 40 bin öğretmen atamasına ilişkin kadro kontenjanlarını bu gece ilan edecek. Bakanlık yetkililerinden alınan bilgiye göre, 40 bin öğretmen atamasına ilişkin kadro kontenjanları bu gece MEB'in resmi internet sitesi "www.meb.gov.tr"den duyurulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.