Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

Ice bucket challenge videoları rekora koşuyor

Hastalığın diğer adları: 

ALS (Amyotrophic Lateral Sclerosis) MND (Motor Neuron Disease) veya Lou Gehrig Hastalığı, Sedat Balkanlı hastalığı, Charcot hastalığı

Motor nöron hastalığı (MNH), ciddi ve tedavisi olmayan ilerleyici bir nöro dejenerasyon (sinir hücrelerinin bozulması) biçimidir. Zamanla omurilik ve beyindeki sinirler artan bir şekilde fonksiyonlarını yitirir. Motor nöron hastalığında motor nöron denilen istemli hareket uyarısını taşıyan sinir hücreleri etkilenir. 

Dünyayı saran bu akıma süper yıldız Messi'den de katılım geldi. Arjantinli yıldız kendisine gelen meydan okumayı kabul etti ve buzlu suyu başından aşağı döktü. Messi ardından, Agüero, Lavezzi ve diego Vazquez'e meydan okudu. 

Arsenal'de forma giyen Türk asıllı futbolcu Mesut Özil, bir kova buz projesine destek verdi. Mesut Özil, Jerome Boateng ve DJ Steve Aoki'nin meydan okuma teklifini kabul ettikten sonra bir kova buzlu suyu başından aşağı döktü. 

Mesut Özil, kendini aday gösteren arkadaşlarına teşekkür ederken dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna, kız arkadaşı Mandy Capristo ve Chicago Bulls'un başarılı oyuncusu Derrick Rose'a meydan okudu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.