Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic

Bu haber kez okundu.

Hüseyin Osoy 'İncinme yoksa bile davanızı kabul ediyoruz'

Osoy şunları söyledi: “Biz müşterilerimize artı bir hizmetimiz olsun diye böyle bir servis veriyoruz. Kaza yapan birisi kendi sigortasına gidip derdini anlatıp onlarda anlayana kadar, bize gelip en kısa yolda yardımcı oluyoruz. Kaza sonrası hatasız bir kaza yapmışsanız ve incinme davası açmak istemiyorsanız, aracın hasarını almak istiyorsanız işte bizler o ücreti karşı taraftan alıyoruz. Ya da aracın tamirini yapıyoruz”

 

Konuşmasında bir aracın full ve yarım sigortalı olarak kaza yapması halinde neler yapılması gerektiği ile ilgili de Osoy şunları söyledi: “Eğer sigortasınız full kasko ise primleriniz yükselmesin diye kendi sigorta poliçenize claim başvurusu yapmak istemeyebilirsiniz. Bize başvurduğunuz takdirde, sizin sigortanızdan değil de hatalı olan karşı tarafın sigortasından bu ücreti talep ediyoruz”

 

Müvekkillerinin sorularını tek tek yanıtlayan Osoy Türkçe ve Kürtçe konuşan toplumları yerel basın aracılığı ile bilgilendireceklerini zaman zaman da bu tür toplantılar düzenleyerek vatandaşlarla biraraya geleceklerini söyledi. 

 

Hüseyin Osoy, 'Advantage House, 273 Fore Street, Edmonton, London N9 0PD' adresinde hizmet veren Advantage firması ile ilgili daha fazla bilginin 0208 8071 676 no'lu telefondan alınabileceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.