Öne Çıkanlar Girişimcilik Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi

Bu haber kez okundu.

HÜSEYİN ÖZER  İZMİR'DE GENÇLERE KONUŞTU

İngiltere’nin başkenti Londra’da, ünlü Sofra restorantlar zincirinin sahibi Hüseyin Özer, Türk-İngiliz Gazeteciler Birliği (TİGB) ile İzmir Ekonomi Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin işbirliğiyle düzenlenen ‘Girişimcilik Hayali’ konulu konferansta gençlerle biraraya geldi. Burada gençlere seslenen Özer, "İş dünyasında dürüst olun" tavsiyesinde bulundu. 

“Girişimcilik Hayali” konulu konferans için Londra’dan İzmir’e giden Hüseyin Özer, burada yaklaşık 600 öğrenciye hitap etti. Girişimcilik hikâyesinde en büyük kararlarını bir kömürlükte aldığına dikkat çeken Özer, “Nerede ve ne durumda olduğunuz önemli değildir. Aldığınız kararları uygulama ve bu yönde çalışma azminiz önemlidir.” dedi.  

“LONDRA’YA ÇOK GÜZEL ANILARLA GİDİYORUM’’

İEÜ Öğrencileri ve Mezunları ile görüşmeleri sırasında parlak girişimci fikirleri bulunan gençlerle tanışmış olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Özer, “İEÜ Mezunlar Derneği’nin henüz çok genç yaşına rağmen yönetim kurulunun girişimci ruhlarından etkilendim. Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü öğrencilerinin hazırladıkları yemek sunumları kesinlikle ümit vaat ediciydi. İzmir’deki ilk konferansımdı. Londra’ya çok güzel anılarla ve ülkemin gençlerine olan daha güçlü bağlarla gidiyorum.” şeklinde konuştu.  

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğrencileri ve Mezunları ile buluşmasının çok verimli geçtiğini vurguladı ünlü işadamı için, üniversitenin mutfak sanatları bölümü öğrenceleri özel bir öğlen yemeği hazırladılar. Dünya mutfağı hakkına sohbet eden Özer, burada da büyük ilgi gördü.

“ÖZER’İ TEKRAR KONUK ETMEK İSTİYORUZ’’

Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tunç Baltacıoğlu, Hüseyin Özer gibi ülkesini temsil eden başarılı bir iş adamını üniversitelerinde ağırlamanın bir onur olduğunu söyledi. Özerîn restoranlarının bir okul gibi öğrencilere meslek kazandıran bir okul gibi çalıştığını ve bundan büyük mutluluk duyduğunu belirten  Dekan Baltacığlu, Hüseyin Özer'i tekrar üniversitelerinden konuk etmek istediklerini ifade etti.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.