Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Mehmet Gözde ingiltere Barkley londra 18 Mart Şehitleri Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind

Bu haber kez okundu.

Mobilya devi Aldora Londra'da

MOBİLYA DEVİ ALDORA DALSTON’DA AÇILDI

Türkiye'nin hızla büyüyen genç önemli markalarından Aldora Mobilya Londra'daki ilk şubesini Dalston'da geçtigimiz aylarda açmıştı. Resmi açılışını ise 12 Ekim Pazar günü kalabalık bir davetli topluluğu ile gerçekleştirdi. 

Açılışını Konsolos Muavini Reyhan Yılmaz'ın gerçekleştirdiği törende Yılmaz "Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Umuyorum kısa süre içinde yeni mağazalarının açılışınıda hep birlikte yaparız" diyerek kurdeleyi kesti. Aldora yöneticilerinin aileleri ve dostlarının yanı sıra bir çok sektörden iş adamıda açılışa katıldı. 

Ahmet Kömür, Orhan Onur, İlhan Onur ve Hasan Ozan tarafından Londra'lıların hizmetine sunulan Aldora Mobilya'da müşteri memnuniyeti her zaman ön planda tutuluyor.

 

Kayseri Organize Sanayi sitesinde 50.000m2 alan üzerine kurulu tesiste  ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgeli dünya standartlarında üretim yapılıyor. Tarzınızı yaratacağınız birbirinden farklı yüzlerce ürünü en kaliteli malzemeler üreterek tüketiciye sunuyor. 2013 yılında TS ISO10002 Müşteri memnuniyeti yönetim sistemi ile de müşteriye verdiği önemi göstermekte.

Aldora Mobilya 50 yi aşkın ülkeye ihracat yapıyor ve 100' ü aşkın şubesi bulunuyor. Türkiye'de sektörün önde gelen isimlerinden olmayı genç bir firma olmasına rağmen başaran Aldora Mobilya, dünyada da önde gelen firmalar arasına girmeye şimdiden aday. 

Londra'nın en geniş showroom'una sahip mağaza 2 kattan oluşuyor. Yatak odası, Yemek odası, Otuma gurupları gibi evinizin ihtiyacı olan tüm mobilya çesitlerini bulabileceğiniz mağazada, Royal halı ve Kütahya Porselen ürünlerinide bulmanız mümkün.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.