Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

Lycamobile'den Büyük Kampanya

Lycamobile kullanıcıları artık £10'luk pakette 250 dakika yerine artık 500 dakikaya sahip olacaklar. 500 dakikanın yanı sıra sınırsız sms, sınırsız internet ve Lycamobile kullanıcıları ile sınırsız konuşma haklarınada sahip olacaklar.Bütün bunlara ek olarak Lycamobile kullanıcıları 75 ülke ile çok uygun fiyatlara konuşma şansınada sahip.

 

Lycamobile Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Subaskaran Allirajah " Biz her zaman müşterilerimize, İngiltere'deki ve dünyanın her yerindeki arkadaşkarı ve  aileleri ile uygun fiyata konuşma fırsatlarının yollarını arıyoruz. Umarız yaptığımız bu değişiklik ile İngiltere'deki müşterilerimizin sevdikleri ile görüşme maliyetlerini en aza indirebiliriz." diyerek kampanyanın gereğini vurguladı.

 

Lycamobile 30 milliyon kullanıcısı ile 7 senedir faliyet gösterdiği Avrupa ve Avusturalya'da kendi alanında lider. Lycamobile, düşük maliyetleri ile telefon kullanıcıları arasında en popüler operatör sağlayıcısı olduğu kanıtladı.Lycamobile 2013 yılının mart ayında  Amerika'da çok daha fazla gelişerek 16 ülkeye fark artarak üst seviyelere yükseldi. 

 

Detaylı bilgi için lütfen Lycamobile sitesini ziyaret ediniz

 

http://www.lycamobile.co.uk/en/bundles#National Bundle

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.